Dr. Elizabeth Eads – Velika je vjerojatnost da će zbog covid cjepiva mnogi već ove jeseni dobiti sidu


Dr. Elizabeth Eads upozorava da pacijenti cijepljeni protiv COVID-a koje ona osobno liječi, pokazuju znakove sindroma stečene imunodeficijencije (AIDS) kao rezultat uzimanja eksperimentalnih injekcija mRNA i da će po njenom sudu mnogo više trostruko cijepljenih pojedinaca vjerojatno oboljeti od te teške bolesti, već do jeseni 2022. godine.

Dr. Elizabeth Eads, je liječnica s 25 godina iskustva u osteopatskoj medicini iz Floride, rekla je u utorak Gregu Hunteru iz USA Watchdog-a da trostruko cijepljeni pacijenti pokazuju znakove AIDS-a i da se ona i njene kolege bore s time da shvate kako te pacijente liječiti.

“Da, sada u bolnici vidimo stečenu imunodeficijenciju povezanu s tri doze cjepiva“rekla je doktorica. „Pokušavamo iskoristiti sve što možemo smisliti kako povećati broj CD4 i CD8 i preokrenemo ovaj kolaps, ovu katastrofu kolapsa imuniteta.

Doktorica je nastavila s objašnjenjem da što su pacijenti uzimali više cjepiva protiv COVID-a, to su se pogoršavali njihovi autoimuni i neurodegenerativni simptomi, opisujući treću dozu kao „ubojstvo“:

To je pogubno za imunološki sustav čovjeka, a ja ću vam reći zašto. Ako pogledate nedavno Stanfordsko izviješće, a ja ću samo pročitati nekoliko rečenica iz tog izviješća: ‘Šiljasti protein (Spike protein) u CV19 cjepivima o kojem svi pričaju zove se Lentivirus. Lenti sadrži kombinaciju HIV-a, tipova jedan do tri, SRV/1, što je AIDS, MERS i SARS.

U studiji Stanforda, najpoznatiji Lentivirus je patogen imunodeficijencije čovjeka, koji uzrokuje Aids. Zbog toga vidimo autoimuni i neurodegenerativni pad nakon Covid-a 19 cjepiva, posebno nakon booster doze. On trajno mijenja genom ćelije. Zato je ovo za nas u medicinskoj zajednici tako zastrašujuće. Jednostavno ne znamo to riješiti.

To je ono što je Spike Lentivirus. Čine ga HIV i AIDS zajedno sa SARS-om i MERS-om”, naglasila je ona. „Zato su cijepljeni tako bolesni. Zato oni dominiraju i u hospitalizacijama kada je riječ o Covidu.

Mislim da ćete od travnja do ljeta početi viđati sve više slučajeva s dijagnozom AIDS-a, posebno u kategoriji od 18 do 39 godina. A kategorije u sredini, one u svojim 40-im i 50-im godinama, vjerojatno ćete tijekom sljedeće godine početi viđati kolaps imunološkog sustava.

Doktorica je zatim citirala izviješće Agencije za zdravstvenu sigurnost Ujedinjenog Kraljevstva koja pokazuje da su pojedinci u dobi od 30-70 godina već izgubili otprilike 70% svojih sposobnosti imunološkog sustava nakon uzimanja booster doze.

Također je istaknula naglo rastuće slučajeve raka kod vojnog osoblja nakon uvođenja obveznog cijepljenja protiv COVID-a zabilježenog iz baze podataka medicinske epidemiologije ministarstva odbrane (DMED) , koju je odvjetnik Thomas Renz razotkrio prije nego što je vlada „pročistila“ i promijenila podatke prošlog mjeseca kršeći zakon,

“Imam neke zapanjujuće brojke iz baze podataka medicinske epidemiologije ministarstva obrane (DMED). „Samo ću pročitati nekoliko karcinoma: maligna neoplazma jednjaka porasla je za 794%. Maligna neoplazma želuca, debelog crijeva i gušterače porasla je za 524%. Rak dojke porastao za 387%, Rak jajnika porastao je za 537%, Rak testisa za 269%. Ovo su brojevi iz 2021.godine. Kada su saznali da odvjetnik Thomas Renz i zviždač imaju podatke, izbrisali su podatke i izmijenili ih, što je potpuno suprotno zakonu.”

Renzova otkrića, uz pomoć nekoliko zviždača, otkrili su na panel diskusiji koju je održao senator Ron Johnson (R-Wisc.) alarmantan porast nuspojava od cjepiva protiv COVID-a nanesenih vojnom osoblju 2021. godine u odnosu na posljednjih pet godina.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp