Bill Gates i Fauci u problemima – Samo 34% roditelja želi cijepiti svoju djecu, ostalih 66% striktno se tome protivi

Bill Gates i Fauci u problemima – Samo 34% roditelja želi cijepiti svoju djecu, ostalih 66% striktno se tome protivi

Novinar Jeffrey Jaxen, u javnost je iznio anketu iz Sjedinjenih Država, koja nam pokazuje kako je samo 34% roditelja pristalo cijepiti svoju djecu, ostalih 66% opako se tome protive i ne žele niti čuti da se u njihovu djecu ubrizgavaju ta eksperimentalna cjepiva.

Njegovo izlaganje prenosimo u cijelosti:

Na početku emitiranja rekli ste da ste pustili snimku Bill Gatesa koji govori o guranju Covid cjepiva koje je on nazvao testom povjerenja u političare i zdravstveni sustav. Rekao je da nisu napravili posao onako dobro kako su mislili. Još je nadodao, prešli smo od kako je Trudeau rekao od marginalne do značajne manjine ljudi koja sada cjepivo dovodi u pitanje.

Ovo je predstavljeno ovdje u Iovi u novoj anketi. Pa, pogledajmo ju. Ovo je za non-covid cjepiva. Podrška Iove zahtjevima za cjepivo u školama, narušava rezultate države Iova. I ovdje piše da samo 34% odraslih u Iovi, podržava to da sva djeca trebaju primiti standardna cjepiva, osim ako nemaju potpisanu izjavu liječnika koja pokazuje da imaju medicinski razlog zbog koje ne bi trebali biti cijepljeni.

Takav je zakon 2015. godine podržalo 59% odraslih, kada je Iova postavila slično anketno pitanje o cijepljenju djece. Sada je to već ogromna razlika. Na paragrafu se vidi da je 34% onih koji misle da sva cjepiva trebaju biti obvezna. Ostatak njih, otprilike 63% je onih koji traže medicinsko i vjersko izuzeće.

Plus još imamo 28% onih koji ne žele nikakve zakone o cijepljenju. Ovo je velika promjena i ono zbog čega Bill Gates ima noćnu moru, kao i svi ostali poput njega i Faucia koji su se tako strasno zalagali za ovo cjepivo.

Još jedno, sada su u najboljem slučaju svedeni na značajnu manjinu. Ono što ja govorim, sada smo većina, mi smo sada većina koja želi ne samo da porazi to obvezno cijepljenje, već sve ostale zakone pomoću kojih se vrši kontrola nad našom djecom.

Naša djeca nisu vlasništvo vlade Sjedinjenih Država. Pobijediti ćemo sve ovo ljudi. Moramo izaći iz ovoga. Ustanimo zajedno, zamah je na našoj strani, hajde da završimo ovo sada. Vratimo našu potpunu medicinsku slobodu.Zapratite nas i na našem Telegram kanalu:  https://t.me/epohaportal

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp