Zastrašujuća pojava koja izgledom podsjeća na mračni prsten, formirala se iznad 5G repetitora

Zastrašujuća pojava koja izgledom podsjeća na mračni prsten, formirala se iznad 5G repetitora

Mnogi znanstvenici zadnjih godina učestalo upozoravaju o visokom frekventnom zračenju koje proizvodi 5G mreža kao i samoj njenoj štetnosti po naše tijelo i organizam.

Jedan mladić svojim mobitelom snimio je doista zastrašujuću pojavu koja se formirala iznad 5G repetitora, koja izgleda poput nekog mračnog prstena.

Još prije dvije godine vodeći svjetski znanstvenici uputili su dramatičan apel UN-u i Svjetskoj zdravstvenoj organizaciji u kojem upozoravaju da se 5G tehnologija ne bi trebala uvoditi prije nego što se znanstveno utvrde moguće posljedice na zdravlje ljudi i ekosustave.

Apel je potpisalo više od 250 znanstvenika iz četrdesetak zemalja, koji su zajedno objavili oko 2000 stručno recenziranih radova s tog područja.

Zamjenik pomoćnika američkog državnog tajnika za kibernetičke i međunarodne komunikacijske i informacijske politike Robert Strayer upozorio je hrvatske vlasti i privatni sektor da paze od koga nabavljaju opremu za razvoj 5G mreže i usluga kako bi pravodobno spriječili kibernetičke napade i zaštitili podatke.

“U budućnosti vidimo rizik zbog razvoja internetske i digitalne tehnologije. Zato se moramo fokusirati, surađivati i baviti se globalnim prijetnjama u sklopu kibernetičke sigurnosti. Način na koji internet funkcionira dopušta cyber prijetnjama da se šire svijetom u datom trenutku”, poručio je Robert Strayer, zamjenik pomoćnika američkog državnog tajnika za kibernetičke politike.


Zapratite nas i na našem Telegram kanalu:  https://t.me/epohaportal

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp