Dr. Peter McCullough – Visoka smrtnost od cjepiva imati će za posljedice otkazivanje polica osiguranja cijepljenim osobama

Dr. Peter McCullough – Visoka smrtnost od cjepiva imati će za posljedice otkazivanje polica osiguranja cijepljenim osobama

Dr. Petar McCullough rekao je kako sve veća smrtnost koja se događa kod cijepljenih osoba, dovesti će do toga da osiguravajuće kuće počinju otkazivati police osiguranja cijepljenim osobama.

„Ono što se upravo pojavilo na mom zidu na društvenim mrežama je nažalost, smrt Sare Beth Hartley, u dobi od 36 godina. Ona je bila zagovornik cjepiva, koordinator cijepljenja za državu Kentucky.

Ona odlazi na znanstveni susret i onda iznenada premine. I mogu vam reći uzrok njene iznenadne smrti može biti miokarditis, ali mogu biti i krvni ugrušci i krvni ugrušci u onome što se zove smrtonosna plućna embolija.

Dakle, sa svim tvrtkama za životno osiguranje koje izvještavaju, desetci njih s rekordnim brojem auktorskih smrti, daleko više od očekivanog, gotovo svako životno osiguranje sada izvještavaju u oba u Sjevernoj Americi, Sjedinjenim Državama, Kanadi i u Europi, ovo pitanje ide dalje jer su uzeli jedno od covid cjepiva.

Mi znamo kolike su stope smrtnosti nakon cijepljenja. One su daleko veće nego što bi to moglo biti prihvatljivo“.
Zapratite nas i na našem Telegram kanalu
:  https://t.me/epohaportal

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp