Švedske vlasti otvoreno priznale – Chemtrailsi su stvarni, a ne neka teorija zavjere

Švedske vlasti otvoreno priznale – Chemtrailsi su stvarni, a ne neka teorija zavjere

“Ti dugi bijeli tragovi, oblačne sumaglice na plavom nebu, koji se prostiru iza aviona, nisu uobičajeni tragovi “, rekla je šefica švedske Stranke Zelenih, Pernilla Hagberg. Kao što je izvijestila putem švedskih novina “Katrineholms-Kuriren”, Hagberg kao prvi veliki politički vođa koji se izjasnio o tom problemu, otvoreno je priznala da su ove neobične oblačne staze, koje ne uspijevaju tako brzo nestati s neba kao recimo normalni tragovi aviona (contrails), zapravo otrovna mješavina kemikalija, virusa i metala koji se kolektivno nazivaju Chemtrails.

Prema njenim riječima, zaprašivanje je zajednički poduhvat od strane američke Centralne obavještajne agencije (CIA) i američke sigurnosne agencije „US National Security Agency (NSA)„, kao i Švedske vlade u svojoj zemlji, s ciljem promjene atmosferskih uvjeta putem namjernog zaprašivanja aerosolom.

U ovoj opasnoj mješavini aerosola uključene su i razne kemijske komponente, kao što su virusi i virusni fragmenti, a također i metali poput aluminija i barija, za koje je već dokazano da se gomilaju u zalihe voda i u tlo širom svijeta.

Normalni mlazovi koji se sastoje od obične vodene pare koja se brzo razvija nakon emisije iz mlaznih motora su daleko drukčiji od Chemtrails – a. Sledeći video prikazuje slike Chemtrails – a na način koji oni inače izgledaju na nebu:

Sjajno je vidjeti političarku kako usmjerava pozornost javnosti na ovaj problem i pomaže doprinijeti vjerodostojnosti ovog slučaja u mainstream medijima“, piše JG Vibes za Intel Hub. „Nažalost, ovo je politički problem koji zahtijeva mnogo nepolitičkih rješenja“.

Zanimljivo, Ujedinjeni narodi (UN) i razne fondacije poput Bill & Melinda Gates, nedavno su bili prisiljeni priznati da se odvijaju takva zaprašivanja te da emitirane čestice nisu sastavni dio normalnih mlazova aviona.

No, njihov izgovor zašto se izvršava zaprašivanje neba Chemtrails-ima je taj da oni svim silama pokušavaju spasiti planet od razornih učinaka takozvanog „globalnog zagrijavanja“, koje je uvijek prisutno, kao pseudoznanstvena ekološka teorija koja se često koristi kao svojevrsno opravdanje za sve vrste čudnih prijedloga mjera.

U slučaju Chemtrails-a, sve od blokiranja Sunca (njegovog zračenja) kako bi se smanjila prosječna temperatura na Zemlji do namjernog pomicanja vremenskih uvjeta (HAARP), za potrebe neutraliziranja navodnog topljenja polarnih kapa (leda), korišteni su kao izgovor za pokušaj legitimiranja sijanja otrova na našem nebu.

Ako ponovo bude izabrana za još jedan mandat, Hagberg kaže da će se nastaviti boriti protiv takvih Chemtrails-a u svojoj zemlji, a za koje ona kaže da su ti napori inicirani i od strane švedske Vlade.

 

Zapratite nas i na našem Telegram kanalu:  https://t.me/epohaportal

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp