Australski Senator u sred parlamenta otkrio istinu o Klausu Schwabu i Svjetskom ekonomskom forumu

Australski Senator u sred parlamenta otkrio istinu o Klausu Schwabu i Svjetskom ekonomskom forumu

Senator Južne Australije Alex Antić raskrinkao je agendu Velikog reseta od strane Svjetskog ekonomskog foruma, čiji je glavni ideolog Klaus Schwab Rekavši da je njegova poznata rečenica „nećete posjedovati ništa i biti ćete sretni“ zapravo prekriveni komunizam.

U utorak je senator Alex Antić, član Liberalne stranke Australije, opisao kako WEF upravlja globalnom politikom postavljajući mlade globalne lidere na pozicije moći širom sveta.

Da bi to razotkrio, Antić je citirao samog osnivača WEF-a Klausa Schwaba, koji se neslavno hvalio instaliranjem mladih globalnih lidera u nekoliko ureda svjetske vlade, rekavši: „Mi prodiremo u urede. Znam da je polovica ovog ureda ili čak više od polovice zapravo iz projekta „Young Global Liders“ WEF-a.”

Antić je zastupnicima rekao: „Svjetski ekonomski forum promovira globalistička pitanja kao što su klimatske promjene, takozvani sustavni seks, rasizam i stvaranje digitalnog identiteta na internetu.

„Međutim, bliža inspekcija otkriva da je WEF antikapitalistička organizacija protiv slobodnog tržišta koja nastoji potkopati zapadne vrijednosti i političke procese, a oni su vrlo organizirani i vrlo dobro financirani.”

“Njihova poruka,” nastavio je, “osmišljena je tako da izgleda bezazleno, dok je zapravo ideologija koja je podupire revolucionarna i destruktivna.”

Senator za Južnu Australiju je objasnio da je WEF ključan u promoviranju najstrožih ograničenja na planetu, „uključujući blokade, obavezno cijepljenje, cjepne putovnice i obavezno nošenje maski, usprkos tome što takva politika ugrožava osnovna ljudska prava i slobode“.

Antić je također razbio centralnu ideologiju WEF-a o „kapitalizmu zainteresiranih strana“, koja pretpostavlja da „tradicionalni kapitalizam slobodnog tržišta ignorira opasnosti koje predstavljaju klimatske promjene, pa vlada mora sprovesti restriktivnu politiku kako bi sačuvala životnu sredinu.”

Veliki reset Klausa Schwaba objasnio je Antić, nastoji preispitati i osmisliti društvo i politiku nakon pandemije. Također je razotkrio kako je njegov cilj iz 2030. godine „ne posjedovati ništa i biti sretan“ zapravo prikriveni komunistički slogan.

“Ne morate biti politički filozof da biste shvatili da ako ne posjedujete ništa, a, država posjeduje sve. Postoji još jedna riječ za ovo: to se zove komunizam.”

Senator je završio pozivom na akciju Australcima da nauče više o marksističkoj agendi WEF-a prije nego što njihova zemlja postane neprepoznatljiva.

Imperativ je da posvetimo veliku pažnju Svjetskom ekonomskom forumu i učinimo sve što možemo da očuvamo slobodu i smanjimo uplitanje vlade u naše živote, a ako to ne učinimo, antidemokratske snage na zapadu će nastaviti marširati i mogli bismo se probuditi u Australiji koju više ne prepoznajemo.”

Australci zaslužuju znati do koje mjere Svjetski ekonomski forum ima utjecaj i infiltraciju u našu zemlju“. Zaključio je Antić.

Zapratite nas i na našem Telegram kanalu:  https://t.me/epohaportal

 

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp