Skandalozno! Kalifornija priprema zakon koji će dozvoljavati majkama da ubijaju svoje bebe do 7 dana nakon rođenja

Skandalozno! Kalifornija priprema zakon koji će dozvoljavati majkama da ubijaju svoje bebe do 7 dana nakon rođenja

Svjetska zdravstvena organizacija (SZO) je nedavno izdala “preporuke” o neograničenom vremenskom razdoblju za abortus što znači da se potpuno legalno mogu ubijati bebe u visokoj trudnoći.

No, američka savezna država Kalifornija i njen guverner otišli su još jedan korak dalje. Naime, nakon što je više od dvije godine napadao osnovna ljudska prava, guverner Kalifornije Gavin Newsom radi na novom kontroverznom zakonu o čedomorstvu koji bi legalizirao ubojstvo djece do devet mjeseci trudnoće i tjedan dana nakon rođenja. Nacrt zakona je predložio Newsomov “Savjet za budućnost abortusa” koji daje preporuke za “jačanje i proširenje” pobačaja u državi Kaliforniji.

Prema prijedlogu ovog šokantnog zakona ‘California AB 2223’, majka bi bila zaštićena od građanskih i kaznenih optužbi za bilo koje “radnje ili propuste” vezane za njenu trudnoću. Ove radnje uključuju ne samo pobačaj u bilo kojoj fazi trudnoće, već i „perinatalnu smrt“. Perinatalna smrt se definira kao smrt novorođenčeta do sedam dana starosti ili više.

U ovom skandaloznom predloženom zakonu koji je iznijela zastupnica Buffy Wicks (D-Berkeley), ubojstvo nerođene i rođene djece bilo bi okarakterizirano kao pravni akt i iskomunicirano pod egidom “reproduktivnih prava žena”. Otkako je preuzeo dužnost, Gavin Newsom je nastojao proširiti pristup abortusu i učiniti Kaliforniju “državom utočištem” za ova takozvana ženska prava.

Izvori:

https://miamistandard.news/2022/03/24/california-introduces-new-bill-that-would-allow-mothers-to-kill-their-babies-up-to-7-days-after-birth/?amp=1&fbclid=IwAR3ld7C4sp5MKe1THoMdfCC5mHepdglBD_Imq1APrdOzozdVGCpVzIs8lxI

https://californiaglobe.com/articles/california-the-golden-state-becomes-the-abortion-state/ 

Zapratite nas i na našem Telegram kanalu:  https://t.me/epohaportal

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp