Klaus Schwab – Nitko neće biti siguran dok se svi ne cijepe


Predsjednik Svjetskog ekonomskog foruma i glavni ideolog Velikog reseta Klaus Schwab, rekao je da će pandemija ići dalje i da nitko neće biti siguran dok ne cijepe svakog čovjeka na palenti.

Njegovo izlaganje prenosimo u cijelosti:

Kreirao sam zajednicu globalnih oblikovatelja, kao sredstvo, kao silu koja će oblikovati našu zajedničku budućnost. Od angažmana mladih generacija nikada nije bilo važnije, nego sada, kada se moramo suočiti sa posljedicama pandemije Covid-19, da kreiramo otporniji, održiviji i inkluzivniji svijet.

Pozvani ste u internacionalne zajednice da jednakost u cjepivima, da odgovorite na Covid-19 i spriječite buduće zdravstvene krize. Nitko neće biti siguran ako se svi ne cijepe.

Mladi ljudi, vi stojite iza globalnih svjetskih stožera, kojima treba upravljati, alarmirati, tražiti i investirati u jednakost. Pozvani ste na programe koji će pomoći vama i mladim, progresivnim glasovima da se pridružite vladama i postanete kreator politike.

Kako bi ograničili globalno zagrijavanje,  nužno se zahtjeva obustava eksploatacije uglja, nafte i plina. Tražite da se zamjene korporativni direktori koji nisu voljni tranzitirati se na čišće energetske izvore.

Otvoreni internet i dva trilijuna digitalnih pristupnih planova da dovedu svijet online i preveniraju gašenje interneta. I vi prezentirate nove načine minimiziranja širenja dezinformacija, i vise želite boriti protiv opasnih ekstremističkih fitilja na internetu.

Dioničarski kapitalizam će biti Z ključ
“.


Zapratite nas i na našem Telegram kanalu:  https://t.me/epohaportal

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp