Da li je rat u Ukrajini u potpunosti isceniran i namješten zbog nekog mnogo većeg globalnog cilja?

Da li je rat u Ukrajini u potpunosti isceniran i namješten zbog nekog mnogo većeg globalnog cilja?

Da li je zbog ljudskog popuštanja straha od pandemije, pokrenuta druga faza Velikog reseta čiji su ciljevi možda prikrivanje posljedica cijepljenja i evidentno povećanje iznenadnih smrti koje se planira pripisati ratu i klimatskim promjenama?

Da li je cilj ukrajinskog rata, zapravo prikrivanje povećanja inflacije i nestašice roba izazvane enormnim tiskanjem bezvrijednog novca i općom ekonomskom propasti svijeta, koja je započela davno prije pandemije i rata u Ukrajini?

Da li je cilj rata u Ukrajini izazivanje ekonomske propasti Europe, nametanjem ekonomskih sankcija Rusiji, iz koje se upravo ta ista Europa opskrbljuje energentima (nafta, plin), metalima i hranom?

Da li je cilj rata u Ukrajini izazivanje dramatičnog porasta cijena energenata i hrane?

Da li je zbog svega toga navedenog bilo neophodno započeti s ratom, pa makar i isceniranim, kao s nekom vrstom skretanja od događaja koji se upravo odvijaju u pozadini i onih koji će tek uslijediti?

Čim je ruska invazija započela, nije li odmah u samom startu bilo pomalo čudno, što usprkos vijestima o ruskom napredovanju i ulasku u velike gradove, iz Ukrajine koja broji preko 18 milijuna pametnih telefona, nema na tisuće snimaka o tome, iako je ta zemlja i danas gotovo mjesec i pol dana od početka sukoba, i dalje 100% pokrivena internetom?  

Zato se postavlja pitanje, zašto je 90% tih snimaka dolazilo isključivo od strane zapadnih medija? Unatoč svim tim činjenicama još je uvijek pomalo prerano za donositi bilo kakve zaključke, ali vjerujem da će nam vrijeme dati odgovor na sva postavljena pitanja. Do tada  jedino možemo nadati tome da ćemo se uskoro probuditi iz ove noćne more i da će sve to biti samo još jedan ružan san.


Zapratite nas i na našem Telegram kanalu
:  https://t.me/epohaportal

 

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp