Dr. Kenneth B. Kizer – Jeste li znali da kisik ubija stanice raka?

Dr. Kenneth B. Kizer – Jeste li znali da kisik ubija stanice raka?


Kisik ubija ćelije raka, tajna koja nije toliko tajna, ali je i dalje čuva medicinski establishment. Povećanje kisika u stanicama može ubiti kancerogene stanice. Veza između kisika i raka je jasna. U stvari, osnovni uzrok raka obično je nizak nivo stanične oksigenacije.

U novoformiranim stanicama, niske razine kisika oštećuju enzime disanja, tako da stanice ne mogu proizvoditi energiju koristeći kisik. Ove stanice tada mogu postati kancerogene jer ne stvaraju dovoljno energije za normalno funkcioniranje u tijelu.

Godine 1931. dr. Warburg je dobio svoju prvu Nobelovu nagradu za dokazivanje da je rak uzrokovan nedostatkom kisika u stanicama. On je naveo u članku pod naslovom “Glavni uzrok i prevencija raka“.

Uzrok raka više nije misterija, znamo da se javlja kad god se bilo kojoj ćeliji uskrati 60% njenih potreba za kisikom. Rak, iznad svih drugih bolesti, ima bezbroj sekundarnih uzroka. Ali, čak i za rak, postoji samo jedan primarni uzrok. Rezimirano u nekoliko riječi, primarni uzrok raka je zamjena disanja kisika u normalnim tjelesnim stanicama fermentacijom šećera.

Sve normalne tjelesne stanice zadovoljavaju svoje energetske potrebe udisanjem kisika, dok stanice raka zadovoljavaju svoje energetske potrebe velikim dijelom fermentacijom. Sve normalne tjelesne stanice su stoga obavezni aerobi, dok su sve stanice raka djelomični anaerobi.”

Zbog loše oksigenacije dolazi od nakupljanja kancerogena i drugih toksina unutar i oko stanica, što blokira, a zatim oštećuje stanični mehanizam disanja kisika. Nakupljanje crvenih krvnih zrnaca usporava krvotok i ograničava protok u kapilare. To također uzrokuje lošu oksigenaciju. Čak i nedostatak odgovarajućih građevinskih blokova za ćelijske zidove, Omega 3 esencijalnih masnih kiselina, ograničava razmjenu kisika.

Dr. Kenneth B. Kizer, biokemičar i fizičar u Gungnir Research u Portsmithu, Ohio, objašnjava: “Od Warburgovog otkrića, ova razlika u disanju je ostala najosnovnija (a neki kažu, jedina) fiziološka razlika koja se stalno nalazi između normalnih stanica i stanica raka. Korištenje stanične kulture studijama, odlučio sam ispitati različite odgovore normalnih stanica i stanica raka na promjene u okruženju kisika.

“Rezultati koje sam pronašao bili su prilično izvanredni. Otkrio sam da. “Visoke 02 tenzije su bile smrtonosne za tkivo raka, 95% je bilo vrlo toksično, dok generalno, normalna tkiva nisu bila oštećena visokim tenzijama kisika.

Doista, utvrđeno je da neka normalna tkiva zahtijevaju visoke 02 tenzije. Čini se da demonstrira mogućnost da ako se tenzije 02 u tkivima raka mogu povećati, onda se tkivo raka može selektivno ubiti, jer se čini da stanice raka nisu sposobne da se nose sa 02 u okruženju s visokim nivoom 02. “

Nizak nivo kisika u ćelijama može biti osnovni uzrok raka. Postoji nekoliko razloga zbog kojih stanice postaju slabo oksigenirane. Preopterećenje toksinima koji začepljuju ćelije, nekvalitetni ćelijski zidovi koji ne propuštaju hranljive materije u ćelije, nedostatak nutrijenata potrebnih za disanje, loša cirkulacija i možda čak i nizak nivo kisika u zraku kojeg udišemo.

Nedostatak nutrijenata u stanicama glavni je uzrok lošeg metabolizma kisika u stanicama. Ako je naše testiranje ispravno, to je slučaj oko 75% vremena. To nije zbog nedostatka hranjivih tvari uzrokovanih lošom ishranom – zbog neunošenja dovoljno nutrijenata. Umjesto toga, zlokobniji je razlog zašto nedostatak nutrijenata uzrokuje loš stanični metabolizam kisika – toliko loš da se rak razvija.

Počinje sa patogenima. Konkretno, veliki patogeni koji proizvode mnogo toksina. Uglavnom je ovaj patogen Candida. Uzrok mogu biti i plijesan ili druge gljivice, te lajmska bakterija. Uglavnom je od Candide zbog uvođenja antibiotika prije mnogo desetljeća. Oni uništavaju prijateljske bakterije, ali ne i Candidu. Tako prerasta u crijevni trakt i širi se po cijelom tijelu.

Lijekovi protiv gljivica i biljke ne mogu se riješiti Candide. Oni ga mogu ubiti, ali Candida je proizvela pore na koje antifungici ne utječu. Spore cvjetaju kada prestanu djelovanje anti-gljivica, a Candida se vraća. Mame koje ga dobiju prenose ga nenamjerno svojim bebama.

Tokom desetljeća, sve više ljudi ga ima jer ga se nitko ne može riješiti. (Do sada.) Prenosi se na sljedeću generaciju. Trenutno možda 85% populacije ima prekomjeran rast kandide. I to je problem.


Napravite jednostavan test da vidite imate li prekomjeran rast kandide. Prvo ujutro, prije nego što išta stavite u usta, popijte čistu čašu vode. Još bolje; ostavite je kraj kreveta prethodne noći. Skupite u ustima malo pljuvačke, a zatim je ispljunite u čašu vode. Pazite na vodu do 15 do 20 minuta. Pogotovo prvih nekoliko minuta.

Ako imate gljivicu kandidu, strune (poput nogu) mogu visjeti iz pljuvačke koja pluta na vrhu, na dnu čaše može biti bijele prljavštine ili će zamućene mrlje stajati u vodi. Ako se ništa ne pojavi, najvjerojatnije nemate kandidu. (Ovo funkcionira jer će Candida biti u pljuvački ako je u vašem tijelu, a teža je od vode. Tako da ispada iz pljuvačke.) Što više vidite, i što je brže vidite, ima više Candide.


Zapratite nas i na našem Telegram kanalu:  https://t.me/epohaportal

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp