Na teniskom turniru u Miami-u, 15. potpuno cijepljenih igrača i igračica, zbog bolova u prsima predalo svoje mečeve

Na teniskom turniru u Miami-u, 15. potpuno cijepljenih igrača i igračica, zbog bolova u prsima predalo svoje mečeve

Ljubitelji tenisa su uznemireni, a sportski svijet se potresa nakon što se neviđeni broj igrača ovoga tjedna zbog bolova u prsima povukao sa Miami Opena. Ukupno 15 igrača nije uspjelo završiti svoje mečeve, uključujući muške i ženske favorite za pobjedu. Svi se u čudu pitaju, što se događa, a nitko ne ukazuje na ono očigledno, da svi igrači moraju biti potpuno cijepljeni ako žele sudjelovati na turniru.

Prema Free West Media: Svijet tenisa je šokiran nakon što su favoriti Paula Badosa i Jannik Sinner morali su se povući tokom četvrtfinala Miami Opena. Badosa, koja će uskoro biti broj tri na svijetu, nije se osjećala dobro tokom meča protiv Jessice Pegule i napustila je teren u suzama.

Badosa, koju je zbog predaje tješila američka protivnica, odlučila se na predaju nakon konsultacija sa svojim fizioterapeutom. Pegula je prvi put u karijeri stigla do polufinala teniskog turnira u Miamiju nakon Badoseine ostavke, javio je Yahoo Sports.

Na muškom turniru, talijanski fenomen Jannik Sinner je bio primoran povući se. Odustao je nakon 22 minuta u utakmici protiv Francisca Cerundola, broj 103 na svjetskoj rang listi. “Kada sam servirao pri 3-1 i 30-0, vidio sam ga kako se savija. Bilo je veoma čudno”, rekao je Cerundolo tokom intervjua.

Nadam se da je dobro, on je odličan igrač.” Ovaj 23-godišnji Argentinac iznenađujuće se plasirao u polufinale svojim prvim sudjelovanjem na master turniru u Miamiju. Bio je to drugi meč za redom koji je prerano završio za ljubitelje tenisa.

Navijači su šokirani. Pitaju “Šta se događa?”, a nitko ne ukazuje na očigledno. Svi igrači moraju biti “potpuno cijepljeni” da bi se uopće mogli natjecati.

https://thelibertydaily.com/buried-bombshell-tennis-world-rocked-as-fifteen-fully-vaccinated-players-unable-to-finish-miami-open/?fbclid=IwAR0oo366eYgoe46Gr3NFoLjnarqYau7qyKTpCXs_Yer3osK3DwWwNQqSuos

Zapratite nas i na našem Telegram kanalu:  https://t.me/epohaportal

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp