Dr. Robert Malone – Kada netko jednom zgrabi moć, neće ju samo tako vratiti

U jednom od svojih gostovanja u emisiji Tuckera Carlsona na Fox News-u, Dr. Robert Malone kojega zbog njegovih skeptičnih stavova prema cjepivu naveliko cenzuriraju, izrazio je po ne znam koji put svoje razočaranje mjerama koje još uvijek ne jenjavaju, jer u njima on, kako zaključujemo iz njegovih javnih izlaganja koja ipak nekako dopiru do javnosti unatoč sveopćoj globalnoj cenzuri, vidi ponajviše iskazivanje moći moćnika, a ne ono za što se te mjere predstavljaju.

Evo što je Dr. Robert Malone izjavio u emisiji Tuckera Carlsona: „Hitna situacija već je odavno gotova, prijatelji moji. Gotova je još od ožujka i travnja 2020. godine kada smo otkrili kako tretirati virus ranim liječenjem. Ovo proglašavanje izvanrednog stanja mora prestati, a kada prestane, cijela kuća od karata se urušava, jer sve ove druge dodatne van-ustavne izvanredne stvari koje su nam nametnuli: sva ta ograničavanja naših sloboda, forsiranje maski, zaustavljanje ekonomske aktivnosti, sve te stvari za koje znanost kaže da su apsolutno neopravdane, sve to prestaje.

Bobby (Robert F. Kennedy Jr.) je zapalio publiku kada je održao svoj govor ispred Lincolnovog spomenika. Ono što je posebno želio naglasiti je to da oni koji zgrabe moć i uzmu je u svoje ruke neće tu moć samo tako vratiti narodu, ukoliko im je sami na silu ne oduzmemo. To je bila njegova ključna poruka. A sada je vrijeme da se to učini. Moramo prisiliti one koji su uzeli tu nevjerojatnu moć u svoje ruke da tu moć vrate narodu. Mjere koje su nam nametnuli su van-ustavne, nisu opravdane, nema nikakve krize, omikron je u potpunosti uništio narativ, kao što sam i bio predvidio da će se dogoditi još prije Božića…“

Izvor: Fox News

Zapratite nas i na našem Telegram kanalu:  https://t.me/epohaportal

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp