Da li je Vladimir Putin samo još jedna marioneta Svjetskog ekonomskog foruma?

Da li je Vladimir Putin samo još jedna marioneta Svjetskog ekonomskog foruma?

Da li je ruski predsjednik Vladimir Putin, samo još jedna u nizu marioneta Svjetskog ekonomskog foruma, koji poslušno izvršava svaku njihovu agendu, bilo da se radi o ratu, pandemiji ili klimatskim promjenama, a, sve s ciljem uspostave Novog Svjetskog poretka odnosno globalne kontrole?

Činjenica broj 1. Vladimir Putin je marioneta Svjetskog ekonomskog foruma.  

Činjenica broj 2. Vladimir Putin je zagovornik rata.

Činjenica broj 3. Vladimir Putin traži da se kontroliraju svi mediji u njegovoj zemlji i da se u potpunosti kontrolira protok informacija u Rusiji.

Činjenica broj 4. Vladimir Putin također je u posljednje dvije godine, po uzoru na sve ostale zemlje poput Kanada SAD-a itd, koje također vode poslušnici Svjetskog ekonomskog foruma, gurao identičnu i potpuno beskorisnu covid tiraniju straha i cijepljenja.

Činjenica broj 5. Vladimir Putin također gura i podržava noćnu moru transhumanističke četvrte industrijske revolucije koju pokreće umjetna inteligencija.

Činjenica broj 6. Vladimir Putin otvoreno podržava Kinu i njihovu korona diktaturu koju sprovode nad vlastitim stanovništvom

Što reći? Kada se sve to stavi na jedan kup, odgovor nam se nameće sam od sebe. Pitanje je samo želimo li ga vidjeti, ili i dalje hoćemo ostati slijepi misleći kako je Vladimir Putin taj koji će uništiti Novi svjetski poredak.

Zapratite nas i na našem Telegram kanalu:  https://t.me/epohaportal

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp