Josip Malbaša – Mostovci svjesno obmanjuju javnost, Pernar je jedini u saboru glasovao protiv davanja ovlasti Stožeru

Josip Malbaša – Mostovci svjesno obmanjuju javnost, Pernar je jedini u saboru glasovao protiv davanja ovlasti Stožeru

Odvratnost političkih poltrona jeste u tomu da ljude koji govore bitne teme nazivaju političkim trolovima. Tako za mostovce u Hrvatskom Saboru bilo koja osoba u ovom slučaju moja malenkost u raspravi o mjerama i glasanju prozvana je za trola.

Nisu me osobno imenovali ali je Miro Bulj dao do znanja da postoji trol koji širi neistine i laži da je Ivan Pernar jedini glasovao protiv davanja ovlasti stožeru.

To je Istina! Ivan Pernar je jedini glasao protiv davanja ovlasti dok su mostovci ostali suzdržani.  Ako nisi protiv onda si za ( ja to tako gledam) međutim Miro me kritizirao da lažem i da nisam upućen a ja i dalje tvrdim da je jedini čovjek od cca 115 političara koji je sam glasovao protiv davanja ovlasti nacionalnom stožeru civilne zaštite bio jedan jedni političar imenom i prezimenom, Ivan Pernar.

Mirovo hvalisanje da je grad Sinj slobodan od plandemijskih protokola još je jedna velika Laž za jeftino skupljanje političkih poena. Da je Most raspisao narodni referednum za ukidanje mjera još je jedna njihova velika odvratna populistička laž zbog koje bi se javno trebali ispričati narodu kojeg su lagali a naročito onima koji su se smrzavali i volontirali kako bi prikupili potpise.

Referendum je raspisan da o našoj sudbini odlučuju štetočine (političari) a ne narod (što je razlika jer referendum je glas naroda i raspisan je na način da narod bira a narod zapravo ne bira ništa već biraju političari) a Grmoja se jučer kako vidim za govornicom kleo u razum i savjest političkih štetočina tvrdeći da je (narodni referednum) o kojem umjesto naroda odlučuju političari 2/3 većinom potpuno ispravan potez i da uopće nije bitno što o tom bitnom pitanju ne odlučuje nitko iz naroda kojeg se zapravo na sva zvona pozivalo (na narodni referednum i ukidanje mjera) kao da je narod taj koji odlučuje a, narod ništa ne odlučuje već umjesto naroda koji je potpisao za narodni referendum odlučuju isključivo, prljavi političari.

I to je Grmoji i Bulju koliko vidim potpuno ispravno i super. Pitam se zašto onda Grmoja i Bulj nisu rekli narodu kojeg su na sva zvona prozivali na “ukidanje mjera” da oni ništa ne odlučuju već da samo daju potpis kojim se slažu da o njihovoj sudbini odluče korumpirani i lažljivi političari?

Pitam se kakav bi tad bio odaziv na njihov ” narodni referednum”. Znači za*eb i laž na kvadrat. Da li ste svjesni manipulacija i laži iz usta zastupnika Mosta kad ih se realno sagleda i kad se napravi analiza njihovih poteza koji su daleko od bilo kakve Istine, vjerodostojnosti, transparentnosti i uopće smisla koji je ili jeftina laž ili još gore, čista suprotnost njihovim tvrdnjama.

Žalosno je što u Hrvatskom Saboru plaće primaju nekompetentne ličnosti bez osnovnih ljudskih znanja i kvaliteta, sklone jeftinom političkom populizmu i igrokazima koji umjesto da služe i zastupaju glas naroda oni uporno tjeraju vodu na svoj mlin pri tomu služeći se nizom bizarnih laži i neistina kako bi se narodu kojeg otvoreno varaju i lažu prikazali kao bitne karike koje tu rade za njihovu, “dobrobit”..

Ovo imajte na umu jer su oni obične sistemske lutke, jeftini populisti i poltroni koji prije svega rade za novac, gledaju svoj osobni motiv i interes a kada ih suočite s golim činjenicama umjesto da otvore oči i okrenu se narodu oni će vam brzo zalijepiti etiketu HDZ-ovog plaćenika (trola), kao što su mene etiketirali kad sam ih suočio s nizom njihovih bizarnih neistina i laži kojima obmanjuju narod a naročito kojima obmanjuju svoje birače i volontere.

Na kraju kad povučemo “crtu” i sumiramo, jasno vidimo komu takve stvari idu u prilog i da je zapravo stranaka Most kao i druge parlamentarne stranke samo sredstvo jeftine sistemske manipulacije koja ima za cilj davanje lažne nade, kupovanje vremena, sustavno provođenje Agendi (duboke države) koja je bliska i odana Novom Svjetskom Poretku a tko stoji iza svega i o čemu se radi suvišno je govoriti jer riječ zlo ni blizu ne opisuje užase koji stoje iza mračnih struktura kojima u Hrvatskoj pokorno bez iznimki danas služe svi političari i sve parlamentarne stranke među kojima prednjači jeftina i populistička stranka MOST.

Zapratite nas i na našem Telegram kanalu:  https://t.me/epohaportal

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp