UN – ova Agenda 2030 kao plan za kontrolu cijele Zemlje uključujući vodu, minerale, biljke i životinje

UN – ova Agenda 2030 kao plan za kontrolu cijele Zemlje uključujući vodu, minerale, biljke i životinje

UN-ova konferencija o životnoj sredini i razvoju koja se održala u Rio de Janeiru u Brazilu od 3. do 14.lipnja 1992. godine rezultirala je neobavezujućim planom akcije za UN o održivom razvoju s nazivom Agenda 21, što u biti djeluje kao nacrt za inventarizaciju i kontrolu cijele zemlje, vode, minerala, biljaka i životinja, kao i za kontrolu cjelokupne proizvodnje hrane, resursa i svih materijala, s ciljem globalizacije, praćenja i reguliranja svakog aspekta našeg života.

Mnogo toga se dogodilo poslije te danas već davne 1992. godine i UN su već preradile njihov plan s već određenim ciljanim datumom. Sada se taj plan naziva ‘Agenda 2030’. Na Un-ovu sajtu piše: „Transformiramo naš svijet: Agenda 2030 za održivi razvoj“.

Postoje dokumenti koje nam predočava novinar Dan Dicks, u kojima piše kako izjavljuju: „Mi, šefovi država, vlada i visoki predstavnici sastat ćemo se u sjedištu UN-a u New Yorku od 25. do 27. rujna 2015. godine. I, dok organizacija proslavlja svoju 17. godišnjicu, danas smo odlučili koji su novi ciljevi za globalni održivi razvoj.”

“U ime ljudi kojima služimo, usvojili smo povijesnu odluku o sveobuhvatnim, dalekosežnim, univerzalnim i transformativnim ciljevima za ljudsku populaciju. Obvezujemo se da ćemo neumorno raditi na punoj primjeni ove agende do 2030.“.  

Na koji način oni to namjeravaju sprovesti? Za to se moramo spustiti niže u dokumentu gdje piše o načinu implementacije i globalnom partnerstvu. Tu piše: „Potvrđujemo našu veliku posvećenost potpunoj implementaciji ove nove agende.

Shvaćamo da nećemo moći postići naše ambiciozne ciljeve bez revitaliziranog i pojačanog globalnog partnerstva. Revitalizirano globalno partnerstvo će omogućiti intenzivan globalni angažman u podršci implementacije svih ciljeva i okupljanju vlada, civilnog društva, privatnog sektora, UN-ova sustava i drugih sudionika i mobilizaciji svih raspoloživih resursa“.

Dan Dicks komentira: “Pokret za zaštitu životne sredine je otet i sada imamo plan za cijeli svijet instaliran od strane UN-a za totalnu kontrolu. Ljudi, oni dolaze po vas i nemojte da vas prevare sa svojim popularnim pričama.” 

I nastavlja: “Održivi razvoj je samo šifra za proizvodnju suglasnosti. Mislim da je za ovo potreban kolektivizam na steroidima da bi to uspjelo. Sada je pravo vrijeme da prihvatimo naše individualne slobode i da odbijemo ideologiju kolektivizma.

S globalizacijom, mi gubimo našu individualnost. A, s pametnim gradovima koji se grade i agendom 2030, iskustvo kulturnog šoka, postati će davno zaboravljeni fenomen. Vi ne trebate biti vrsta ujedinjena pod jedinstvenom sviješću.

Ne, vas je kreator stvorio da cvjetate kao pojedinci i zato trebamo odbiti ove pametne gradove i UN planove za svijet s jednom svjetskom vladom, prije nego što bude prekasno.” 

 

Zapratite nas i na našem Telegram kanalu:  https://t.me/epohaportal

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp