Gordan Lauc – U Hrvatskoj je učinak pandemije na smrtnost mlađih od 60 godina bio potpuno zanemariv

Gordan Lauc – U Hrvatskoj je učinak pandemije na smrtnost mlađih od 60 godina bio potpuno zanemariv

„Konačni podaci“ koje sada imamo vrlo jasno potvrđuju da je COVID-19 bolest koja ugrožava stare i bolesne. U Hrvatskoj je učinak pandemije na smrtnost mlađih od 60 godina bio potpuno zanemariv. Najveći porast umrlih bio je kod starijih od 80 godina. Bilo kakve „mjere“ (kao i cijepljenje) usmjerene na mlađe od 60 godina bile su potpuno nepotrebne i suvišne.
 
Svi smo u kontakt s virusom došli više puta, a usporedbom različitih zemalja u Europi jasno vidimo da je smrtnost u najvećoj mjeri bila određena bogatstvom države i kvalitetom zdravstvenog sustava. Na razini pojedinca najvažnije je bilo osobno metaboličko zdravlje. Da smo desetine milijardi koje smo platili za nemoralne profite industrije i trgovaca testovima, zaštitnom opremom i cjepivima uložili u poticanje zdravog životnog stila i podizanje razine zdravstvene skrbi, imali bismo puno manje umrlih, a danas bismo umjesto osiromašene zemlje imali zdravije ljude i puno kvalitetniji i bolji zdravstveni sustav.
 
Izreka kaže da je „lako biti general poslije bitke“, no nažalost ovo što sada vidimo na konačnim podacima znali smo već u ožujku 2020. godine kad su došli prvi podaci iz Kine. Brojni znanstvenici su na to upozoravali, no nažalost lobisti pandemijske mafije su doslovno kupili pojedine znanstvenike, stručnjake, političare, medije i razne nacionalne i međunarodne stručne organizacije te nametnuli globalnu politiku koja je bila usmjerena prvenstveno ostvarivanju profita industrije pandemije. Iznimno je važno da sve te mafijaše i zločince identificiramo i procesuiramo, jer će se u suprotnom isto ponoviti kad se pojavi neki novi virus, a to će se sigurno događati svakih nekoliko godina.
 

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp