Dok smo zaokupirani ratom u Ukrajini, Vijeće Europe najavilo izmjenu rezoluciju 2361 o protivljenju obveznom cijepljenju


Dok smo svi mi doslovno zatrpani vijestima o sukobu u Ukrajini između ruske i ukrajinske vojske, Vijeće Europe najavilo je izmjenu rezolucije 2361 koja se odnosi na protivljenje obveznom cijepljenju i nagovještava da bi ta izmjena od 1. srpnja 2022. godine, trebala stupiti na snagu.

EU je najavila zakon za obvezne EU certifikate o COVID-u-19, koji će nam ako stupi na snagu oduzeti sve slobode ako nećemo posjedovati QR Covid certifikat.

Ako bude postojala većina država članica (što je svakako velika vjerojatnost), uvest će se obvezno (prisilno) cijepljenje. S obzirom da se u javnosti sve više spominje uvođenje digitalne valute i povlačenje papirnatog novca, u tom slučaju nitko tko ne bude posjedovao QR kod certifikat, neće moći pristupiti svom novcu. Valja svakako napomenuti da  EU zapisuje digitalni ID za svakog građanina EU i to bez ikakvih konzultacija.

Opcija europske prijave već je na snazi. Sve bankomate će u bliskoj budućnosti zamijeniti bankomati s QR kodom. Belgija i Francuska ih polagano već instaliraju. S ovim integriranim automatima za QR kod, gotovina se više ne može podizati u bankama. EU u bliskoj budućnosti ima za cilj potpuno ukidanje gotovine, a sukob u Ukrajini koji je inflaciju podigao u nebesa, uvelike im u tome pomaže.Evo što nas najvjerojatnije čeka nakon 30. 6. 2022. godine.

1.) Vijeće Europe izmijenit će rezoluciju 2361 i više neće biti nikakvih prepreka ka obveznom cijepljenju.

2.) Od 1. srpnja 2022. EU će objaviti zakon za obavezne EU certifikate o COVID-19 koji nas lišava svih naših sloboda ako nećemo posjedovati QR covid certifikat. Ukoliko većina država članica potpiše ovaj zakon, bit će uvedeno obvezno cijepljenje;

3.) krajem 2023. godine mogla bi i službeno biti uvedena digitalna valuta.

 4.) EU će nametnuti digitalni ID svakom građaninu EU (Nizozemci to već imaju i pozivaju se na verziju za EU)

5.) Sve bankomate će u bliskoj budućnosti zamijeniti bankomati sa QR kodom, Belgija ih već instalira u punom zamahu.

6.) Nakon instalacija navedenih uređaja za QR kodove, gotovina se više neće moći podizati iz banaka ili na drugim mjestima.

7.) EU ima za cilj da u skorijoj budućnosti gotovinu učini potpuno bezvrijednom.

Izvor vijesti možete pročitati ovdje

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp