Marin Miletić – Pfizer je prešutio da je razlika između cijepljenih i necijepljenih gotovo nepostojeća


Marin Miletić u svom se govoru u Hrvatskom saboru oštro obrušio na Pfizer i na njihove obmane. „Tko god želi neka se cijepi svaki četvrtak, ali neću dopustiti da mene i moju djecu, da naše građane bilo tko ucjenjuje.“

Progovorio je tako Miletić jasno u Hrvatskom saboru o Big Pharmi, o mafiji i o tome da će položiti račun. A, svojim je pratiteljima na društvenim mrežama poručio: „Pogledajte ovaj emotivni video. Takav sam: what you see is what you get. Nema igrica. Nemam gospodara koje slušam. Samo vlastitu savjest. U Hrvatskoj vlast proizlazi iz naroda i pripada narodu. Dajte nam referendum.“

Miletić je između ostalog rekao: Dakle, bit ću jasan , tko se želi cijepiti svaki četvrtak, neka se cijepi. Nikada nikome nisam rekao – nemoj se cijepiti. Nije moje da govorim ikome hoće li se cijepiti ili ne. Moje je da pozivam na informirani pristanak i da onda tko se god osjeća ugroženo, tko je star, bolestan, da se cijepi. Nije moje da ja dijelim medicinske savjete, ali je moje da upozoravam.”

Miletić je spomenuo i tvrtku Pfizer i činjenicu da se neke stvari prešutjeli, a jedna od tih je i činjenica da je prirodni imunitet minimalno jednako učinkovit, ako ne i učinkovitiji od cjepiva, tako da u biti nema razlike između cijepljenih i necijepljenih ljudi.

Pitanje je zašto je Pfizer prešutio da je razlika između cijepljenih i necijepljenih gotovo nepostojeća. “Pfizer je prešutio da su cijepljeni nakon druge i treće doze slabijeg imuniteta i podložni reinfekciji i zato će fasovati u Americi.”, rekao je Miletić.

“Što je s nama? Što kod nas rade građani Republike Hrvatske? Tužite svakoga gdje su oteta Vaša temeljna prava, tužite ih i iz gaća ih skinite. Pogotovo one koji su znali, ako su znali.”

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp