Dr. Herman Vukušić: Otvoreno pismo šestorici izdajnika

Dr. Herman Vukušić: Otvoreno pismo šestorici izdajnika

Dr. Herman Vukušić žestoko je reagirao na pismo u kojemu šestorica generala od predsjednika Zorana Milanovića traže pomilovanje osuđenih udbaša Josipa Perkovića i Zdravka Mustača, odlučivši im se obratiti otvorenim pismom koje je naslovio “Otvoreno pismo šestorici Juda” te ga objavio na svom Facebook profilu. Njegovo pismo prenosimo u cijelosti:

“Otvoreno pismo šestorici Juda

Veliki je petak godine Gospodnje 2022. i vas šestorica izdajnika natjerali ste me da večer provedem tako da vam se javno obratim, umjesto da budem s obitelji u molitvi i postu.

Neke od vas osobno i predobro poznajem, čak sam vas i cijenio (Srebrni, mislim na tebe), neki su mi u plavoj kuti izdavali knjige na fakultetu, nekima je moj otac poslovno pomogao, nekima sam ja braću vodio po vještačkim komisijama, a o nekima sam godinama slušao legende, ali sam od prave legende, pokojnog Janka Bobetka, čuo i pravu istinu.

Sve vas ujedinjuje akt potpisa izdajničkog pisma kojima tražite pomilovanje udbaških krvnika, a mi koji iole poznajemo lik i djelo narcisa s Pantovčaka znamo da to radite s njim u dogovoru i po njegovoj narudžbi, jer on ima dugove prema svojoj komunističkoj bratiji koji su višegeneracijski.”

“Samo je pitanje za koliko ste se škuda prodali i št0 vam je obećao? Nova odlikovanja?

Pa već sada bi vam Žukov mogao pozavidjeti na epoletama kojima se krasite. Nova uzgajališta? Oprost dugova? Nova gradilišta za bespravne objekte?

Znajte jedno, jude proklete, sve što vam je obećao taj i laže, kao što je lagao hrvatski narod na svim funkcijama koje je obnašao, a ovim se vašim činom u grobu okreću svi oni koji su poginuli za našu slobodu.

O vašim preživjelim vojnicima neću niti govoriti, pogledajte samo kako društvene mreže i forumi gore od njihove boli izazvane vašom izdajom. Ali, vas za njih ionako nikada nije niti bilo briga… Oni se godinama ubijaju i umiru od boleština, a vi mi, jude proklete, pokažite kada ste nešto za njih napravili od kada ste napustili svoje udobne vojne sinekure i uvalili se u kvaziudruge i neosunčana mjesta političara na moći.

Jedino dobro što ste ovim činom napravili jest da ste pokazali svoje pravo lice i odali nalogodavce svojeg gospodara s Pantovčaka.

Sud Gospodnji je blaga milost od onoga kako ćete vi završiti u sjećanju hrvatskoga naroda”, objavio je  dr. Herman  Vukušić na svom Facebook profilu.

Odvjetnik Anto Nobilo, kao pravni zastupnik Josipa Perkovića i Zdravka Mustača, 2016. godine osuđenih za organizaciju ubojstva hrvatskog emigranta Stjepana Đurekovića, priprema zahtjev za njihovo pomilovanje.

Uz zahtjev za pomilovanje, čija je predaja najavljena za utorak na Pantovčaku, priložit će pismo potpore koje su potpisali generali Ante Gotovina, Ivan Čermak, Pavao Miljevac, Ljubo Ćesić Rojs, Marinko Krešić te Davor Domazet Lošo. General Krešimir Ćosić potpis je povukao nakon negativnih reakcija javnosti.

Izvor

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp