Steven L. Kwast – Imamo tehnologiju da bilo koju osobu prebacimo na bilo koju lokaciju na zemlji unutar sat vremena

Steven L. Kwast – Imamo tehnologiju da bilo koju osobu prebacimo na bilo koju lokaciju na zemlji unutar sat vremena

Umirovljeni general zračnih snaga SAD-a i bivši zapovjednik Zapovjedništva za zračno obrazovanje i obuku u bazi San Antonio-Randolph – Steven L. Kwast, rekao je da vojska Sjedinjenih Država već sada posjeduje tehnologiju da čovjeka s bilo koje točke na zemlji prebaci na drugu i to u roku od manje od sat vremena.

Steven L. Kwast umirovljeni je general zračnih snaga i bivši zapovjednik Zapovjedništva za zračno obrazovanje i obuku u zajedničkoj bazi San Antonio-Randolph. Diplomirao je na Akademiji zrakoplovstva Sjedinjenih Američkih Država s diplomom astronautičkog inženjera, a magistrirao je javnu politiku na Harvard’s Kennedy School of Government. Vrijedi spomenuti da je dugi niz godina sudjelovao u posebnim projektima SAP-a unutar vojno-industrijskih sustava.

„Ja sam imao privilegiju da sam nakon 33 godine proučavanja postao prijatelj s tim inženjerima i tim znanstvenicima. Ova tehnologija, može se graditi danas s tehnologijom koja još nije u razvoju, kako bi prebacili ljudsko biće s bilo kojeg mjesta na planeti Zemlji na bilo koje drugo mjesto za manje od sat vremena.

Za isporuku Wi-FI veze iz svemira kako ti nikada više ne bi trebao toranj za mobitel da se povežeš. Da biste isporučili energiju iz svemira, da više nikada ne morate priključiti telefon, a on se svejedno puni, i možete tu energiju koristiti cijelo vrijeme.”

“Ta energija može se primijeniti na automobile, kuće itd. Tehnologija Edisona i Tesle s kojom živimo u našem energetskom okruženju, naša današnja paradigma je skupa, opasna i rastrošna,  Priključivanje na zid, ipak je to ono što svi mi radimo jer smo navikli na paradigme.

Moć svemira zauvijek će promijeniti svjetsku moć i ne mora viti velika zemlja da bi to učinila, to može biti i mala otočna zemlja, recimo Novi Zeland.
Jer tehnologija, ako je optimizirana može promijeniti svjetsku moć i ne možeš ništa učiniti ako ne posjeduješ tu moć.

Priroda moći. Ili ju imate i vaše vrijednosti vladaju, ili ju nemate i morate se pokoriti. Vidimo da se to uvijek iznova odigrava u povijesti i sada se također odigrava“.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp