Twitter ozakonio pedofiliju – Pedofile sada naziva „osobe koje privlače maloljetnici“ i daje im neograničenu slobodu

Twitter ozakonio pedofiliju – Pedofile sada naziva „osobe koje privlače maloljetnici“ i daje im neograničenu slobodu

Vijest da je mega-popularna društvena mreža Twitter ozakonila pedofiliju doslovno je prošla ispod radara šire javnosti. Naime, na Twitter platformi pedofile se sada uljepšano zove „osobama koje privlače maloljetnici“ i dok se brišu twettovi u kojima se spominju Hunter Biden i osobe za koje se spominje da su stradale od cjepiva, pedofilima se doslovno daje neograničena sloboda.

„Upravo u ovom trenutku Twitter pomaže pedofilima reklamirajući njih i njihove fetiše uvodeći djecu u seksualnu degeneraciju. Rebrendirali su ih iz imena „pedofili“ u „osobe koej privlače maloljetnici“ dajući im popularni hashtag #M.A.P.

Naravno, takvo nešto zvuči mnogo bezopasnije nego riječ pedofil, kako ovaj bivši profesor sa koledža i M-A-P- odvjetnik priznaje. „Koristio sam termin „osobe koje privlače maloljetnici“ ili #M.A.P. u naslovima ili knjigama zbog mnogih razloga, manje je stigmatizirajuće nego drugi izrazi poput „pedofil“. Korištenje termina koji opisuje koga netko privlači, ne govori ništa o moralnosti te privlačnosti“.

U tome je naravno i cijela poanta. Pedofili imaju svoje akronime i često koriste kodirani jezik kako bi reklamirali svoje perverzne želje. Te slike i zahtjevi su prebolesni i previše vizualno uznemirujući da bi ih opisali ili čak pokazali ovdje.

Ne želim im dati nikakvu promociju. Ali ću reći ovo, djeca su privučena u to, neka su eksploatirana od strane muškaraca i žena, koji sebe na Twitteru nazivaju M.A.P.“.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp