Yuval Noah Harari – Virtualni svijet i opojne droge kao buduća zanimacija besposlenog čovječanstva koje će zamijeniti roboti


Yuval Noah Harari, učenik Klausa Schwaba zagovara svojevrsnu ‘eutanaziju’ ne samo mladosti, već i cjelokupnog čovječanstva koje po njemu više nema nikakav smisao postojanja zbog sveopće digitalizacije i robotizacije, a do te će ‘eutanazije’ doći putem virtualnih igrica u kombinaciji s drogama, što će po svemu sudeći postati jedina zanimacija besposlenih ljudi koje će u većini zanimanja zamijeniti humanoidni roboti.

Naravno da će naši političari biti ponosni potpisnici svakog zla koje nam je nametnuto, pa tako i ovih i sličnih agendi. Oni će na sve pristati, samo zato što je tako rekao Zapad.

Vaša djeca u očima ovih ekscentrika i luđaka nemaju nikakav smisao postojanja, kao ni vi sami, a kako dotični gospodin veli – najbolji recept za njihovo “sretno” uništenje jest virtualna stvarnost u kombinaciji s drogama.

Osobno nemam ništa protiv ako se neka zrela osoba rekreativno drogira za svoj gušt i za svoje novce, međutim vrlo je tanka granica između rekreativnog eksperimentiranja i ovisnosti, a kada su u pitanju mladi i djeca, ta granica naravno vrlo brzo nestane i tada droga postaje glavna stvar bez koje ovisnički život gubi svaki smisao.

Samo je ovaj podatak dovoljan kako bismo shvatili zašto danas droge ima više nego ikad prije, a sudeći prema trendovima, danas je gotovo normalno trošiti neke umjetne supstance i to je, kao što vidimo, jedan od glavnih planova predstavnika Svjetskog ekonomskog foruma za svjetsku mladost koji javno i bez ikakvih predrasuda zagovaraju (sretnu) eutanaziju mladosti putem virtualne stvarnosti u kombinaciji s drogama..

Kombinacija virtualne stvarnosti i droga tako je ubojita za mlade i nerazvijene osobe jer ih potpuno odvaja od prirodne stvarnosti oblikujući njihov um prema umjetnim parametrima koji u kombinaciji s drogama stvaraju duboku psihičku i fizičku ovisnost koje se kasnije vrlo teško ili gotovo nemoguće riješiti jer u potpunosti izmijene i oblikuju um žrtve na način da prirodna stvarnost bude u potpunosti zamijenjena virtualnom.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp