Max Igan – U tijeku je žetva duša

Max Igan – U tijeku je žetva duša

Ne možete biti odgovorni za vašu ženu, vašeg muža, vašeg sina, vašeg oca, nikoga… Izbor je samo njihov i koji god izbor naprave, u redu je. To je njihova odluka… Možete učiniti što god želite kako biste probudili ljude, ali, na kraju dana, to je osobna odluka koju svatko mora donijeti sam za sebe…

Sve što možete učiniti s ovim je da otvorite vrata i pokažete ljudima put, a na njima je da prođu kroz njih i da potom odluče sami za sebe. Društvo se već suviše promijenilo i neće se više vratiti u normalu. No, i ono što smo smatrali normalnim, svakako baš i nije bilo normalno.

Na kraju dana, možete educirati ljude koliko god želite, možete ih puniti s informacijama, ali oni su ti koji moraju napraviti izbore, do njih je. Znate, sve što možete učiniti je napraviti svoj izbor i držati ga se. To je ono što trebate učiniti. Postoji dublji način gledanja na to. Ako promatramo to s metafizičkog stajališta – ovo je mjesto na koje dolazimo kako bismo duhovno rasli, a oni pokušavaju zarobiti naše duše svojim resetima.

Možda su ljudi  koji se još nisu probudili već u glavnom okviru, možda su već u paklu i voze se uokolo u avatarima i čak niti ne znaju. Njih nikada nećete probuditi, jer oni ustvari i nisu ljudi, nisu došli ovdje s dušom, došli su ovdje kao i NPC-i (neigrački likovi koji služe za kreiranjeatmosfere – Non-player characters) u kukuruznom brašnu. Morate ih imati kako biste stvorili situaciju.Toliko ih je da je teško znati odakle početi. Išao sam niz ovu zečju rupu kada sam bio prilično mlad i uvidio sam. Mnoge stvari za koje nam govore da su drevne misterije, ustvari uopće nisu misterije. I toliko puno srtvari leži širom Zemlje, a koje dokazuju da je povijest koju su nas učili pogrešna, što ne može biti greška, već prikrivanje, Ako ja mogu vidjeti neke stvari, to zasigurno mogu i oni. Tako da sam vrlo rano počeo to uviđati. Ali, stvar je u tome što sam oduvijek mislio da je vremenska linija točna….

Promijenili su vremensku liniju…promijenili su sve. Svaka stvar koju nas je država učila kroz edukativni sustav ovog establišmenta je laž… Sve…ne samo neki dio – SVE! Izgubili smo umijeće da budemo ljudi, umjetnost življenja…sve nam je oduzeto i svedeno na funkcionalnost, funkcionalnost, funkcionalnost…

Ono što sada ima kontrolu je umjetna inteligencija i ono prema čemu smo vođeni je umjetna  inteligencija. To je ono što se događa iza scene – davanje sebe svim tim stvarima zbog iluzije koja nam je nametnuta.

Žetva duša je ono šta se ovdje događa. Živimo u ljudskoj farmi i o tome se radi. Naposljetku ovo je test duše.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp