U javnost Pušten video u kojem direktor AstraZenece otkriva da je cjepivo opasno za milijune ljudi


Project Veritas je u utorak objavio snimku koja se nikada ranije nije čula i na kojoj je izvršni direktor kompanije AstraZeneca Pascal Soriot još u prosincu 2020 priznao. da mnogi imunokompromitoirani pojedinci nisu smjeli primiti cjepivo protiv Covid-a.

Ako imate imunološku bolest, lupus, multiplusklerozu ili neko drugo imunološko stanje, ne možete i ne smijete se cijepiti”, rekao je Soriot u klipu. “Dakle, postoje milijuni ljudi u svijetu kojima će biti potrebna zaštita a koja ne može doći od strane cjepiva.”

Izvršni direktor je u to vrijeme zapravo promovirao monoklonska antitijela, govoreći svom osoblju: “Antitijela koja traju duže imaju ogroman potencijal.”

Nastavljajući s opisom monoklonskih antitijela, Soriot je rekao: “Dugotrajna antitijela su prilično jedinstvena jer je ovo jedina kombinacija koja će potencijalno trajati više od šest mjeseci, do potencijalno 12 mjeseci i štititi ljude na duže vremensko razdoblje.”

Kao što je osnivač Project Veritasa James O’Keefe napomenuo u videu, poznato je da su monoklonska antitijela efikasna protiv Covid-a 19 u ranoj fazi pandemije.

Usprkos tome što je generalni direktor kompanije priznao da je cijepljenje opasno za određene ljude, Svjetska zdravstvena organizacija trenutno tvrdi da se preporučuje „pun režim od dvije doze“ AstraZeneca cjepiva.

U stvari, savjetodavni izvještaj SZO-a kaže: “SAGE (Strateška savjetodavna grupa stručnjaka za imunizaciju) preporučuje da se osobama s teškim i umjereno oslabljenim imunitetom ponudi dodatna doza cjepiva.” Prema riječima izvršnog direktora Big Pharma, SZO u osnovi govori onima koji imaju veći rizik od neželjene reakcije da bi trebali uzeti dodatnu dozu eksperimentalnih injekcija.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp