Imamo li se pravo pitati – zašto se događa pomor pčela ili nam za to ‘nedostaju činjenice’?

Imamo li se pravo pitati – zašto se događa pomor pčela ili nam za to ‘nedostaju činjenice’?

Ovi su dani nažalost za mnoge pčelare dani velike tuge. Mnogi pčelari preko noći su ostali bez svojih velikih i brojnih kolonija pčela. Masovno uginuće rojeva pčela zabrinjavajući je podatak, a uzrok je gotovo sigurno, naravno – ljudski faktor..?!!

S obzirom na sve očiglednije i sve češće zaprašivanje atmosfere, nije isključeno da se uzrok masovnog pomora pčelica krije u čudnim tragovima mlaznih aviona koji umjesto da ishlape i nestanu nakon par sekundi ili minuta, mi imamo linije koje se polagano šire, međusobno spajaju tvoreći sivu koprenu ispresijecanu novim svježim tragovima koji se opet šire i spajaju i tako, ovisno o intenzitetu tretiranja nastaju umjetno nebo i umjetni oblaci.

Da li u ovom ima Istine i da li je Istina, to ne mogu tvrditi, niti to činim, jer ništa nisam osobno ispitao u znanstvenom smislu, ali imam se pravo pitati što se to događa. Imam pravo iznositi svoja osobna zapažanja i logična viđenja proizašla iz analiziranja više javnih svjedočenja ozbiljnih renomiranih znanstvenika i stručnjaka, a posebno je iskrena i upečatljiva bila gospođa Rosalind Peterson koja je golim činjenicama obrazložila razlog ovih mojih zapažanja na temu još ne tako davne 2007. godine na sjednici UN-a na kojoj se raspravljalo vezano za klimatske promjene, između ostalog i zaprašivanja atmosfere gdje je do u detalje gospođa, Rosalind putem golih znanstvenih činjenica i dokaza prezentirala javnosti program zaprašivanja atmosfere…

Moje osobne fotografije chemtrailsa bile su cenzurirane od strane ‘Raskrinkavanja’ koji su naveli da nedostaju činjenice i da je sve to laž. Evo o kojim se fotografijama radilo. 

Zar nemam pravo primijetiti što se događa? Zar nemam pravo sumnjati? Zar se nemam pravo pitati? Zar nemam pravo fotografirati nebo i donositi neke svoje osobne zaključke koje nikome ne namećem, ali ih imam pravo iznijeti, zar ne?

Činjenica je da se događa pomor pčela. I ja se imam pravo pitati zašto se to događa. I, imam se pravo prisjetiti što su na tu temu rekli poznati znanstvenici.

Zanima me – kako onda organizacija zvana ‘Raskrinkavanje’ tumači svjedočenje gospođe Rosalind Peterson pri konferenciji UN-a koja je ovu temu potvrdila znanstvenim činjenicama i argumentima, opisima, fotografijama i službenim nastupom na službenoj konferenciji o klimatskim promjenama 2007. godine? Ja ne donosim znanstvene zaključke, već se samo pitam. A ako ‘Raskrinkavanje’ ima neke svoje znanstvene dokaze ili činjenice, neka nam svima kažu zašto se događa pomor pčela. Zar nam je zabranjeno nešto primijetiti? A, ono što kao obični ljudi primjećujemo upravo su činjenice – u ovom slučaju pomor pčela.

‘Raskrinkavanje’ se poziva na manjak činjenica, ali, kao što rekoh – oni samo znaju prozivati, etiketirati i cenzurirati objave,  ne nudeći javnosti nikakve relevantne, niti znanstvene odgovore na pitanja javnosti, niti relevantne i znanstveno utemeljene činjenice i dokaze kojima bi pobili svjedočenje gospođe Rosalind Peterson kako bi javnost zaista vjerovala da ove nažalost stvarne i tužne fotografije nisu samo bizarne teorije zavjere…

A u videu ispod teksta donosimo izlaganje gospođe Rosalind Peterson iz 2007. godine.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp