Neno Ljubić – Tko zapravo manifestira?

Neno Ljubić – Tko zapravo manifestira?

Manifestacija je postala veliki biznis, ali pomaže li to? Mijenja li se svijet, rastemo li kao bića od duha, od pažnje, od Ljubavi, svijesti, štogod? Manifestacija je poput namreškane vode: vi je možete ljuljati, puhati u nju, bacati kamenja, ali njezina temeljna namjera je povratak u stanje mira.

Hajdemo se malo poigrati maštom i upitajmo se – kako zapravo Bog manifestira? Prvo je krenuo od drame, pa se drama smirila i to je postalo njezino zadano stanje: uvijek mu se vraća, što god bilo tko učinio! Kada govorimo o manifestaciji, govorimo o tom savršenom miru i svoj kreaciji u njemu.

Jer, tko zapravo manifestira? Tko manifestira? Koji dio nas zapravo manifestira? Je li to čini mozak i njegovi neuronski putovi? Je li um i njegova beskrajna sjećanja? Postoji li neka viša inteligencija u nama koja kreira okruženje u kojemu ćemo živjeti svoje misije, poslanice, svoje nedovršene zavjete? Kako ćemo to doznati?

Manifestacija je čin namjere Stvoritelja, a kreće od još postanka svijeta. Da bi svijet nastao, morala je postojati bezgranična energija, koja je ustvari pravo ime za obilje. Sav taj raskoš i sada je tu, uvijek i zauvijek te i dalje stvara.

Ovo je meditacija iz koje nitko ne izlazi ravnodušan. Njezina energetska aktivnost odmah će djelovati na vaše psihofizičko stanje i omogućiti vam intenzivno iskustvo kakvog možda nikad u životu niste imali.

Zamislite da se odjednom ispred vas pojavi Bog i kaže vam da mu možete postaviti jedno pitanje. Što biste ga pitali? Da vam otkrije brojeve lutrije? Ili o smislu života? Možda biste ga pitali je li ovo sve što postoji? Što se događa nakon smrti? Čemu služi patnja, mora li je biti?

Ja osobno ne bih ga ništa pitao. Samo bih sjedio tamo s njim u tišini. Jer, što se ima pitati u prisustvu čiste bezuvjetne Ljubavi?

Osvijestite svoju unutarnju Ljubav. A onda pitajte bilo što! I doznat ćete.

A možete sjesti na livadu i pitati! Isto je tooo!

Zapratite nas i na našem Telegram kanalu:  https://t.me/epohaportal

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp