Sutra navečer veliki spektakl na Wembleyu- Fury vs.Whyte


Tyson Fury i Dillian Whyte odradili su vaganje i sada je službeno sve spremno za susret dvojice prvaka na Wembleyju za svjetski pojas po WBC verziji.

Furyjev WBC pojas svjetskog prvaka bit će ulog u tom dvoboju, a prema navodima britanskih medija Fury tvrdi kako mu je to i posljednji profesionalni meč u karijeri.

Tyson i njegov otac John najavljivali su kako će se Fury pojaviti osjetno lakši nego što je bio u mečevima protiv Wildera, a već na otvorenom treningu, vidjelo se kako je ‘Gypsy King’ u jako dobroj formi.

Samo (119.74 kg) Furyjeva je težina na današnjem vaganju, dok je u posljednjem meču protiv Wildera lani težio 125.64 kilograma. Tyson nije bio ovako „šlang“ još od 2019. godine i meča protiv Otta Wallina. Tada je bio još lakši jer je vaga pokazala 115.21 kg.

Najlakši ikad, Tyson Fury bio je 2012. u meču protiv Martina Rogana. ‘Gypsy King’ tada je težio 111.5 kilograma .

Whyte je  nešto lakši od Furyja, ali to se uostalom i očekivalo, s obzirom da je Dillian 13 centimetara niži od Furyja. 114.76 kg vaga je pokazala Dillianu Whyteu.

To je 2.63 kg više nego li je Whyte težio u svom posljednjem nastupu kada je nokautirao Alexandera Povetkina.

Meč Furyja i Whytea  je 23. travnja navečer, a u ring bi trebali ući u 23 sata. Whyte se nije pojavio na konferenciji za medije kojom je najavljena borba. 

Bit će sigurno uzbudljivo i pravi spektakl na legendarnom Wembleyu.

Zapratite nas i na našem Telegram kanalu:  https://t.me/epohaportal

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp