Donald Trump – Histerija oko klimatskih promjena je lažna, na taj način se uništava ekonomija

Donald Trump – Histerija oko klimatskih promjena je lažna, na taj način se uništava ekonomija

Bivši predsjednik Sjedinjenih Država – Donald Trump održao je govor na godišnjoj konferenciji rukovodstva Heritage fondacije u Ritz-Carltonu, gdje je govorio o nizu pitanja, među kojima je ono glavno – uništavanje američke ekonomije od strane radikalne ljevice putem „prijevare o klimatskim promjenama“.

„Jedan od najhitnijih zadataka ne samo za naš pokret već i za našu zemlju jest da se odlučno pobjedi obmana klimatske histerije“, rekao je Trump.

Trump je istaknuo kako se radikalni pokret za zaštitu životne sredine pretvorio iz marginalnog vjerovanja među američkom omladinom u podmukli cilj koji sada aktivno „uništava američku ekonomiju, slabi našu sigurnost i uništava našu srednju klasu“.

Poremećena ideologija Green New Deal-a je ogromna ekonomska rana koju smo sami sebi nanijeli“, rekao je Trump. „Ona uvelike pomaže da se potakne rastuća inflacija. To uzrokuje da troškovi hrane, prijevoza, stanarine i podizanja obitelji naglo porastu”.

Najgore od svega, dodao je Trump, je to što je nedostatak energetske neovisnosti Amerike stavio zemlju na „milost Iranu, Rusiji, Venezueli i drugim neprijateljskim stranim nacijama – sve dok sjedimo na oceanima tekućega zlata pod našim nogama”.

Ova katastrofalna predviđanja i kazališna histerija postali su efikasno oruđe za „stjecanje moći i kontrole nad cijelim društvom“, zaključio je Trump.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp