Josip Malbaša – Nečastivi na čelu globalnog sustava


Organizirani ratovi, naoružavanje i potenciranje krvoprolića nikad ne nude rješenje krize jer je svaka kriza ciljano nametnuta kao opravdani “razlog” za međusobni pokolj “beskorisnih izjelica”… Kad se neke maskote koje zajedno prisežu i sjede u istoj loži (ne mogu) ili “ne žele” dogovoriti oko nekog bitnog plana kao direktna posljedica i odgovor na “tenzije” ide organizirani zabavni rat istrebljenja što većeg broja ljudi.

Naravno da ljudi koji su uvučeni u borbe za neke navodno “svete” ciljeve koji su im nametnuti ne vide i ne znaju da u pozadini njihovog organiziranog istrebljenja nema nikakve svetosti, nikakvog ideala i da naposljetku kad se krvavi rat okonča da pravi pobjednik nije niti jedna od sukobljenih strana, već iste one maskote koje i dalje zajedno prisežu i sjede u istoj loži…

Globalnim sustavom vlada ustoličeno zlo kojem su bez iznimki odani svi istaknuti političari, vjerski lideri i sistemske sluge, a uskoro će to zlo Svijetu objelodaniti svoje pravo lice.

Mnogi su pokorno primili prve poljupce i darove zlog vladara u obliku maski, igli i nametnutih mjera, ali to je samo zagrijavanje, to su samo pripreme za nove darove i poklone nečastivog kojem Vi naravno nećete smjeti reći da ih ne želite jer će to biti direktna uvreda (sistemskom bogu) istaknutim političarima, vjerskim vođama i njihovim brojnim slugama koje zajedno prisežu svom voljenom vladaru.

Na tronu globalnog sustava sjedi onaj koji je suprotan Istini, suprotan prirodi, suprotan životu i kreaciji i njegovo lice je lice zla koje već sada zahtjeva da mu se pokori svaki živući čovjek, dijete ili starac.

Mnogi misle i vjeruju da će pritajeni unutar sustava neprimjetno uspjeti preživjeti darove i zamke nečastivog i da će kao pokorni sluge uživati “beneficije i milosti”, ali istina je zapravo suprotna.

Tko god svjesno ili nesvjesno služi sustavnom zlu, taj nema što drugo očekivati osim da ubere plodove svog rada, a oni koji budu varali nečastivog na način da izdaju sebi lažna znamenja i pečate, pa te će sluge biti smatrane izdajnicima najgore vrste i za njih će se nečastivi posebno pobrinuti.

Vremena koja dolaze s velikim kušnjama po cijeli Svijet ne nude nikakvo alternativno spasenje, već isključivo zahtijevaju od nas da se očitujemo tko smo i što smo i gdje nam Duša pripada…

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp