Josip Malbaša – Ludilo će se vratiti s ciljem da nas sve do jednog pokori


Poruka za one koji se osjećaju prevareni i izdani od strane morona mafije koja ih je putem svojih medija, lažnih znanstvenika i lažnih autoriteta psihički slomila i doslovno ih putem ucjena i sustavnog zastrašivanja natjerala da budu eksperimentalni zamorci u do sada najvećoj orkestriranoj globalnoj prevari.

Kada su tirani uvidjeli da su bezobzirnim ludilom potpuno iscrpili i na samo dno civilizacijskog jada doveli brojne zbunjene i poslušne ljude preko noći su im naglo ukinuli sve mjere i Covid potvrde zbog kojih su isti vjerovali da se moraju pokoravati i tim su im činom pljunuli u lice dajući im do znanja da su bili i ispali ni više ni manje već njihove naivne ovce za šišanje.

Naravno da će ovo rijetki priznati sebi, ali ako imate još mrvicu dostojanstva više nikad nećete dozvoliti da se nešto slično ponovi. Osobno sam dao svoje viđenje da se ne isplati pokoravati zlikovcima koji će vas iskoristiti i da je sve to jedna velika prevara i laž kojoj je upravo cilj da od vas naprave male zamorce koje jednom kad pokore i iskoriste za svoje poremećene planove da će vam napraviti ovo što i jesu, pljunuli vam u lice u znak vaše pokornosti i zahvalnosti, dajući vam do znanja da je vaše pokoravanje njihovim mjerama kao i ubadanje eksperimentalnom iglom žešća sprdnja u kojoj ste vi riskirali svoje zdravlje i svoj goli život, a oni na osnovu prljave rabote zadovoljno trljali šporke ruke i ubirali masne provizije.

Neka vam ovo bude škola i molite se dragom Bogu da ne bude negativnih posljedica kojih smo se nažalost nagledali i zbog čega je naravno cirkus naglo prekinut kako bi se pažnja javnog mijenja s krucijalnih problema i mnogih brojnih pitanja preko noći prebacila na ratni mod, ustaše i partizane.

Mene, naravno, niste dužni slijediti, moja je priča od prvog dana ovog poganoga ludila uvijek ista. Mnogi su se smijali i vrijeđali, ali evo danas Lauc ima ista viđenja kao i ja na početku priče samo mene gotovo nitko nije shvaćao ozbiljno. Ludilo će se opet vratiti s ciljem da nas pokori sve do jednog i to će biti opet dio Agende, istog ili novog “nevidljivog neprijatelja” u čije ime će pogani sistemski prevaranti tražiti da opet pokorno i bez pitanja savijemo glavu kako bi od njih primili lažno “spasenje” od onog “boga” koji je naravno kao i oni sami, suprotan Istini.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp