Peđa Grbin, korupcijski partner Plenkovića i njegove laži


Na jutrošnjem predstavljanju kandidatkinje za potpredsjednicu Vlade Anje Šimprage, iznijela sam spornu činjenicu, da navedena gospođa svojim dosadašnjim djelovanjem ne poštuje ustavni poredak.

Jer, gospođa Šimpraga napada oslobodilačku akciju Oluju što je protuustavno. Naime postoji ustavna Deklaracija o Domovinskom ratu koju je donijela Račanova saborska većina, a Šimpraga vrijeđa Hrvatsku klevećući Oluju! Da, to jest sporno! Jer, kada napadate Oluju onda automatski branite Ratka Mladića, jer bez Oluje bi Ratko Mladić pobijedio i napravio u Bihaću veći zločin od Srebrenice!

Peđa Grbin na iznošenje činjenica se javlja i vrijeđa da sam ja šovinist. Klasična udbaška laž! Iznošenje dokazanih činjenica nije ni mržnja niti šovinizam već ISTINA!

Ja sam kršćanka i svakog čovjeka poštujem, ali mi je odbojna korupcija i laž!

Peđa Grbin koji je upetljan u korupcijsku aferu Uljanik ima zadaću od Plenkovića da me vrijeđa i lažno kleveće! On negira činjenicu koja je svima u svijetu poznata, naime jedina vojska u 21. stoljeću koja je osuđena za počinjenje genocida jest Srpska vojska u slučaju Srebrenica!

Gospođa Šimpraga u svom predstavljanju izjavljuje da će nastaviti sa radom Borisa Miloševića! Znači li to i naštimavanje natječaja zbog kojega je Boris Milošević pod istragom DORH-a. Ali, to Peđi Grbinu ne smeta, korupcija i prijezir prema hrvatskim građanima jest egzistencijalni kod SDP-a i HDZ-a!

I zato nam je obveza Hrvatsku europeizirati i uvesti funkcionalnu vladavinu prava i tada ćemo moći uskliknuti: oba su pala i HDZ i SDP, a Hrvatska će tada procvjetati!

 

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp