Dalibor Petrinić – Mršavljenje na zdrav i ispravan način

Dalibor Petrinić – Mršavljenje na zdrav i ispravan način

Vježbanje je najmanje bitno za mršavljenje. Ali, to ne znači da nije potrebno već samo da ima bitnijih stvari od toga. Naravno, bez neke vrste otpora za mišiće odnosno treninga snage teško da ćete imati vitko i lijepo oblikovano tijelo.

Ipak, za zdravo mršavljenje su puno važniji vaša prehrana, vaše misli, vaša okolina i podrška koju dobivate na svom putu od vama bliskih ljudi. Jer čak i da vježbate 6 sati tjedno, to je mali dio od 105 do 115 ostalih budnih sati koji vam ostaju u tjednu.

Ključ mršavljenja je u onome što radite u preostalim satima odnosno u tome koliko se krećete, što jedete, o čemu razmišljate, kojim se poslom bavite, koliko spavate, kakvo mišljenje imate o sebi, u kakvoj ste vezi/braku, s kim se družite, kakva vam je okolina, kakva je podrška vama bliskih ljudi itd.

A to je ono o čemu se vrlo rijetko priča u fitnessu jer se to malo teže prodaje od brzih instant rješenja.


Ako želite smršaviti na ispravan i zdrav način te pritom naučiti kako se brinuti o svom tijelu i umu, izaberite neki od online programa ili knjiga i ostvarite svoje maksimalne potencijale te se osjećajte i izgledajte bolje nego ikada. Otkrij programe i knjige Deep Fitness
Upišite kod elia10 pri checkoutu kod kupnje i ostvarite 10% popusta  na sve proizvode i usluge

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp