Elong Musk, dvojnik Elona Muska preko noći postao najpopularniji Kinez na svijetu


Elon Musk, najbogatiji čovjek na svijetu i novi vlasnik društvene mreže Twitter ima pravog, pravcatog dvojnika koji dolazi iz Kine. Sličnost između njih dvojice je doista frapantna. Kinez toliko sliči čelniku Tesle da su neki od komentatora na društvenim mrežama gledajući  njegove video klipove na Instagramu i Tik Tok-u, posumnjali da je u pitanju ‘deep fake’ (lažnjak) – digitalno izmijenjen video u kojem je tuđe lice postavljeno na postojeće. No, tome nije tako. Oni su doista dvojnici i ne kriju obostrano zadovoljstvo zbog toga.

Dvojnik Elona Muska bio je otkriven još ranije, ali mu je popularnost porasla upravo ovih dana otkako je Musk kupio Twitter. Vlasnik ‘Tesle’ zna za svog dvojnika otprije. Znao se i osobno pohvaliti svojim dvojnikom kojega je u čast njihovoj sličnosti i zapratio na društvenim mrežama, iskazavši zadovoljstvo činjenicom da toliko nalikuju, a krajem prošle godine se i našalio na račun sebe i svog simpatičnog dvojnika, napisavši uz jednu objavu na Twitteru komentar:

“Možda sam dijelom Kinez”. Njegova je majka inače Kanađanka, a otac Južnoafrikanac.

Umjetničko ime duhovitog Kineza je Elong Musk, a njegove objave dosežu i do 10 milijuna pregleda. U njegovom najgledanijem videu, Kinez se predstavio te, pozirajući ponosno pored svog automobila, otkrio koliko obožava najbogatijeg čovjeka na svijetu. „Pozdrav svima, ja sam Elong Musk. Hvala. Volim te, Elon Musk“ izjavio je Elong Musk.

U opisu Elongovog Twitter profila piše kako je to ‘Kineski Musk jedini profil’, a nedavno je podijelio video u kojem ima plan osloboditi pticu, koja je simbol Twittera, jer je Elon njegov brat. „Ovo je slobodna ptica. Sviđa mi se i oslobodit ću je. Jer je Elon Musk moj brat“, rekao je Kinez u jednom od svojih video obraćanja svijetu. S obzirom na njegovu sličnost s Elonom Muskom i on malu ptičicu koja simbolizira Twitter očito jako voli i doživljava kao sastavni dio sebe.

Za očekivati je da će Elong Musk nastaviti sa svojom osobnom promocijom na račun svoje sličnosti s poznatim milijarderom koji ovih dana najavljuje što će sve sljedeće kupiti, zabavljajući svoje sljedbenike. Tako je osim Coca-Cole koju bi kupio kako bi u nju vratio kokain, spomenuo i kupnju McDonald’s-a kako bi popravio njihove mašine za sladoled. Mora da je zabavno biti Elon Musk, a jednako tako i njegov dvojnik koji poput  Twitter ptičice lebdi na krilima njegove popularnosti. 

Zapratite nas i na našem Telegram kanalu:  https://t.me/epohaportal

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp