Globalno upozorenje Svjetske zdravstvene organizacije: Centralizirat ćemo odgovor na pandemiju i donijeti međunarodni ugovor

Globalno upozorenje Svjetske zdravstvene organizacije: Centralizirat ćemo odgovor na pandemiju i donijeti međunarodni ugovor

Prijetnja suverenitetu država (donošenje amandmana) trebala bi se dogoditi 22. i 28. svibnja 2022. godine na Svjetskoj zdravstvenoj skupštini u Ženevi.

Svjetska zdravstvena organizacija pokušava „zgrabiti vlast“ – tiho uspostavljajući jedan globalizirani odgovor na sve buduće pandemije

Kao što je ranije objavljeno u američkim medijima, duboki državni „predatori“ u američkoj administraciji odlučili su da je svijetu potreban centralizirani odgovor na pandemiju koji kontrolira i vodi Svjetska zdravstvena organizacija Ujedinjenih Naroda putem međunarodnog ugovora.

Prema web stranici WHO-a od 30. ožujka 2021. godine poziva se na “hitan međunarodni ugovor o pandemiji”, navodeći da je takav ugovor potreban za organiziranje jednog globaliziranog odgovora na pandemije. Tako se “25 šefova vlada i međunarodnih čelnika” okupilo u zajedničkom pozivu na formiranje sporazuma.

Nemojmo smetnuti s uma da je Yuval Noah Harari, glavni savjetnik Klausa Schwaba i Svjetskog ekonomskog foruma, izjavio da će globalističke elite koristiti “krize” kako bi kreirale takozvanu „Svjetsku vladu“.

Katastrofa otvara vrata masovnim promjenama koje ljudi inače nikada ne bi prihvatili, izjavio je nedavno Harari.

WHO će biti domaćin godišnjeg sastanka, 75. Svjetske zdravstvene skupštine, od 22. do 28. svibnja ove godine u Ženevi (Švicarska), na kojem će sudjelovati izaslanici iz 192 zemlje. Upravo na tom sastanku članovi će glasovati o 13 amandmana kojima će se Svjetskoj zdravstvenoj organizaciji predati dodatni suverenitet, nadzor i zakonske ovlasti.

SZO će, ako ti amandmani budu odobreni, dobiti ovlasti za proglašenje međunarodnog zdravstvenog izvanrednog stanja, nadjačavajući nacionalne vlade.

 

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp