Bill Gates se žali medijima: Imam praznu vilu s osamnaest kupaonica, Melinda mi je čak uzela i psa

Bill Gates se žali medijima: Imam praznu vilu s osamnaest kupaonica, Melinda mi je čak uzela i psa

Bill Gates je otvorio dušu medijima nakon razvoda od supruge Melinde.

Svaki brak, kako djeca odu iz kuće, proći će kroz tranziciju. Moj je nažalost prošao kroz ovu tranziciju zvanu razvod. Ali s moje točke gledišta, to je bio sjajan brak. Ne bih ga mijenjao. Ne bih se odlučio oženiti za nekog drugog – rekao je u intervjuu za The Sunday Times. Najmlađa kći je isto otišla na fakultet te je sada njihova vila s 18 kupaonica u Seattleu prazna. – Imam ovu lijepu kuću koja je pogodna za velike rasprave. Ali, većinu vremena čini se prevelikom. Ja sam samo mala osoba – naglasio je Gates te dodao da mu nedostaje buka i nered.

Gates kaže kako je sretan što i dalje može raditi s njom te se bivši partneri povremeno viđaju.

I ja tugujem na isti način kao i ona. Da. Znate, odrasli smo zajedno. Kad sam se oženio, Microsoft je bio velika stvar. Ali ja sam bio mlad 38-godišnjak, a ona je bila zrela 28-godišnjakinja… To je više od polovice mog odraslog života. Zajedno smo napravili puno toga – izjavio je nedavno za medije.

Danas mu na američkom tržištu izlazi nova knjiga pod naslovom  „How to Prevent the Next Pandemic“ koju je izdala nakladnička kuća Penguin Random House.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp