Cristian Terheș – Kineski sustav digitalne kontrole želi se nametnuti po cijeloj Europi

Cristian Terheș – Kineski sustav digitalne kontrole želi se nametnuti po cijeloj Europi

“Kada vlada zna sve o vama, gdje idete, što jedete, gdje ulazite, to je tiranski sustav, a vidjeli smo kako se sustav u Europskoj Uniji provodi upravo sada pod vodstvom Ursule von der Leyen. Zeleni certifikat bio je samo prvi korak… Europski ID novčanik, na primjer, europska kartica socijalnog osiguranja, sve te stvari stvaraju sustav koji će pratiti, kontrolirati, nadzirati i uvjetovati prava svih europskim građanima.”

Rumunjski europarlamentarni zastupnik Cristian Terheș izjavio je kako se sustav digitalne kontrole koji se naveliko sprovodi u Kini, sada polako po nalogu Ursule von der Leyen želi nametnuti po svim gradovima država Europske Unije.

Njegovo izlaganje prenosimo u cijelosti:

Jasno je da smo trenutno svjedoci kinezifikacije Europe, jer svi vidimo što se trenutno događa u Kini sa sustavom socijalnih kredita gdje vlada doslovno prati i nadgleda sve ljude od početka do kraja.

Nadgledaju sve što radite, gdje god da se krećete oni kontroliraju i prate apsolutno sve. Ovo je primjer tiranije kada vlada zna sve o vama: gdje idete, što jedete, gdje ulazite… To je sustav tiranije.

A svjedoci smo da se identičan sustav sada polako ali sigurno sprovodi i u Europi pod vodstvom Ursule von der Leyen. Zeleni certifikat bio je samo prvi korak u tome. Trenutno je u parlamentu još nekoliko prijedloga, na primjer digitalni EU novčanik i europska kartica socijalnog osiguranja.

Sve ove stvari stvaraju sustav koji će pratiti, kontrolirati, nadgledati i uvjetovati prava svih građana Europe
“.  

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp