Mislav Kolakušić – Političke amebe podržale su produljenje covid potvrda za još godinu dana

Mislav Kolakušić – Političke amebe podržale su produljenje covid potvrda za još godinu dana

Mislav Kolakušić održao je kratak monolog u kojemu je obavijestio građane RH kako je u petak u Europskom parlamentu 432 zastupnika glasalo za nastavak teroriziranja građana s covid potvrdama sve do lipnja 2023. godine.

Njegovo izlaganje prenosimo u cijelosti:

„Nakon 2 godine covid ludila i svih dostupnih podataka o bolesti covid-19, o učinkovitosti cjepiva, itd. Upravo su 432 zastupnika u EU parlamentu glasala za nastavak covid ludila.

Glasali su da se ide dalje u postupak produženja  covid potvrda sve dom lipnja 2023 godine. Uiostinu se pitam vlada li ovim parlamentom epidemija gluposti ili licemjerja? O čemu se tu radi? Zašto to rade građanima, svojim sugrađanima, zašto im žele uništiti živote, zašto ih žele prisiliti da se cijepe cjepivom koje to nije i koje je do sada ubilo više ljudi nego bilo koje drugo cjepivo.

Ne znam što bih rekao kada će stati na kraj ovom ludilu, ali očigledno sljedečih godinu dana neće. I na jesen nas ponovno čekaju lockdowni (zaključavanja) i sva katastrofa i sva ostala katastrofa koju smo proživjeli u protekle dvije godine“.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp