Reiner Fuellmich – Ne smijemo dozvoliti uspostavljanje jedne svjetske vlade i jedne svjetske digitalne valute

Reiner Fuellmich – Ne smijemo dozvoliti uspostavljanje jedne svjetske vlade i jedne svjetske digitalne valute

Ako ne učinimo ništa, oni će posjedovati sve i bit će vrlo sretni. Nismo mi ti koji će biti sretni. To je naposljetku ono o čemu se ovdje radi. O  njihovoj očajničkoj želji da steknu kompletnu kontrolu nad svijetom. Sve je to kao distopijski James Bond film, ali nažalost ne radi se o filmu, već o stvarnosti, jer sudeći po svim dokazima, oni nas žele držati u stalnom stanju panike, onoliko dugo koliko im je potrebno da uspostave jednu svjetsku vladu.

Pokušavaju nam dati što više kaosa, prvo putem Covida i onda dolazi do raspada lanca opskrbe. Sve je ovo inscenirano. I sada je rat u Ukrajini. Tu također imamo dvije strane priče. Ali, sve je ovo dio Velikog Reseta. Ovo je sve dio izazivanja što većeg kaosa, tako da ćemo se na kraju u našim pojedinačnim zemljama složiti sa svim.

Donijet ćemo zaključak kako se naše vlade više ne mogu nositi s ovim i kako trebamo nešto veće. Trebat ćemo – Ujedinjene narode da budu naša jedna svjetska vlada. A Ujedinjeni narodi pod kompletnom su kontrolom Svjetskog ekonomskog foruma koji je kreacija Klausa Schwaba.

Ali, to nije to, to nije dovoljno. Klaus Schwab se educirao u SAD-u. Išao je na Harvard 1960tih godina i kroz CIA sponzorirani program, jedan od njegovih učitelja bio je Henry Kissinger. Kroz sponzorirani program CIA-e, odlučili su da ima smisla utjecati na europske politike.

To je ono što Svjetski ekonomski forum originalno jest. Sada ga koriste kako bi stekli potpunu kontrolu ne samo nad Europom, već i nad ostatkom svijeta. To im je, dakle, krajnji cilj. Jedna svjetska vlada im je glavni cilj, a drugi im je da žele uvesti jednu svjetsku digitalnu valutu, a prema idejama kineskog sustava socijalnog kredita. Ne smijemo dozvoliti da dođe do toga.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp