Bill Gatesov GERM tim za zaustavljanje sljedeće pandemije

Bill Gates, poznati globalni promotor cjepiva predstavio je svoj tim GERM (Global Epidemic Response & Mobilization), medicinsku agenciju koja će surađivati ​​sa Svjetskom zdravstvenom organizacijom pod vodstvom UN-a na otkrivanju izbijanja i sprječavanju pandemija.

Promičući globalni odgovor na epidemijski i mobilizacijski tim u svojoj novoj video prezentaciji, Gates je opisao kako će epidemiolozi identificirati epidemije i obavijestiti SZO “stručnjake za bolesti”, koji će zatim kontaktirati vlade i preporučiti najbolji smjer njihova daljnjeg djelovanja.

“Vlade i farmaceutske tvrtke radit će zajedno, spajajući tvornice diljem svijeta kako bismo dobili neviđenu dijagnostiku i cjepiva”, objašnjava Gates, nesvjestan ogromne neučinkovitosti cjepiva protiv Covida koja nisu uspjela zaustaviti prijenos ili spriječiti bolest.

“I imat ćemo stručnjake za provedbu politike koji će se pobrinuti da svaka zemlja ima pravi pristup”, dodao je Gates u videu koji je objavljen na YouTube-u.

“Ovaj tim će zadržati svoje vještine svježima, pomažući da se riješimo dječje paralize, malarije, ospica i drugih zaraznih bolesti”, opisao je Gates, očito ignorirajući izbijanje epidemije dječje paralize u Indiji, gdje je zemlja okrivila Gatesovo neispravno cjepivo protiv dječje paralize.

Gates je predstavio svoj GERM tim u TED govoru prošlog mjeseca, predstavljajući ga kao jedini način da se zaustavi još jedna globalna pandemija nalik Covidu.

Čitajući između redova, mogli bismo reći da Gates pokreće određenu digitalnu medicinsku diktaturu koju će provoditi globalno tijelo po tko zna kojem ključu izabranih medicinskih “stručnjaka” i birokrata koji će nam govoriti kada smo bolesni i koji će nas prisiljavati da uzimamo cjepiva u skladu s predmetnim bolestima.

Gates i njegova Zaklada bili su od velike važnosti u nedavnom odgovoru na pandemiju cjepiva, a za to su se pripremili izvodeći vježbe poput “Događaja 201” koji je simulirao “nekontroliranu epidemiju koronavirusa” gotovo dvije godine prije Covid krize.

Glavna poruka Događaja 201 bila je da bi globalne vlade, medicinske vlasti i tvrtke koje se udružuju kako bi razvile cjepiva i druge terapije trebale zajedno rješavati epidemije.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp