Marin Miletić – Pfizer u svom korporativnom izvješću priznao ogroman broj nuspojava njihova cjepiva

Marin Miletić – Pfizer u svom korporativnom izvješću priznao ogroman broj nuspojava njihova cjepiva

U korporativnom izvješću o rizicima ulaganja (stranica 6, stavak 3) Pfizer svojim dioničarima svjesno priznaje ogroman broj nuspojava koje ima njihovo cjepivo te predmnijeva kako radi toga nikada neće dobiti trajnu dozvolu za korištenje istog, ali kako će zato zatražiti hitno produljenje privremene dozvole. Dakle i dalje traju igre obmana i sjena.

Radi se o tome da države potpisuju tajne ugovore koji štite kompletno sve proizvođače cjepiva od svega. Dakle, nitko ne želi preuzeti odgovornost za bilo kakve nuspojave, nitko ne želi preuzeti odgovornost za sve ono loše što se događa s ljudima koji prime cjepivo u sebe.

Tajnost ugovora štiti sve one koji bi trebali biti odgovorni za sve ono loše što se događa ljudima koji prime cjepivo. A Pfizer u svom korporativnom izvješću dioničarima sam kaže kako najvjerojatnije nikada neće dobiti trajnu dozvolu za cjepivo radi velikog broja težih nuspojava.

Rekli bi – pametnom dosta. Nadam se da će narod progledati i da stvarno više nećemo biti ovce i da će ljudi barem sada jasnije štititi svoje zdravlje.

A, evo i poveznice na predmetne Pfizerov dokument: 

Pfizer dokument

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp