Matija Varga – ‘Moje tijelo, moj izbor’ vrijedi za pobačaj, ali ne i za cjepivo

Matija Varga – ‘Moje tijelo, moj izbor’ vrijedi za pobačaj, ali ne i za cjepivo

Osobno sam protiv svjesnog pobačaja bilo kakve vrste i oblika, jer smatram da svako dijete zaslužuje dobiti pravo na svoj život i priliku za život. No, ono što se jučer u Hrvatskoj dogodilo krajnje je licemjerno.

Naime, ultraljevičarske plaćeničke grupacije potpomognute veleizdajničkom Socijal-demokratskom partijom (SDP), okupirale su Zagreb i gromoglasno uzvikivale ‘Moje tijelo, moj izbor’. Pročitajte još jednom – ‘Moje tijelo, moj izbor’. Pitajmo se – što bi bilo kada bismo to isto rekli kada govorimo o cjepivu?

Kada ne bi bilo tih dvostrukih mjerila, to bi bilo sasvim u redu i legitimno uzvikivati, jer, na kraju krajeva, svatko od nas treba i mora imati pravo izraziti svoj stav. Sve bi bilo u redu, da te iste grupacije ultraljevičara zajedno sa Socijal-demokratskom partijom (SDP), još donedavno nisu svim silama htjele u ljude ubrizgati eksperimentalno cjepivo, uskrativši im pritom bilo kakvo pravo na izbor. Dakle, u jednom se slučaju pravo na izbor ljudima uskraćuje, dok se u drugom slučaju pozivaju na pravo na izbor i odlučivanje o svom tijelu.  

Jasno je kao dan da se ovdje radi o licemjerju i još jednoj ideološkoj udici bačenoj u javnost od strane domaćih tajnih službi. Jer čim se svrstate na bilo koju stranu, progutali ste udicu i svjesno pristali sudjelovati u njihovom pomno isplaniranom igrokazu. Svatko neka odluči što želi. Svatko neka izabere svoj put. To je jedino ispravno. Dvostruka mjerila ne priznajem.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp