Mislav Kolakušić – Europu čekaju novi lockdowni, inflacija i nestašice

Mislav Kolakušić – Europu čekaju novi lockdowni, inflacija i nestašice

Europarlamentarni zastupnik Mislav Kolakušić rekao je kako će građani Hrvatske i cijele Europske Unije bit megagubitnici politike današnjeg vodstva EU. Nadodavši da Europu čekaju novi lockdowni, inflacija i nestašice. Sve te posljedice će kako kaže direktno osjetiti građani u svakom kutku Unije. Istovremeno, nitko od onih koji krize izazivaju i produbljuju svojim odlukama neće osjetiti nikakve teškoće u svojim životima. Nesposobni birokrati tipa Andreja Plenkovića drmaju Europskom unijom i više nije dovoljno da ih se ukloni samo u njihovim zemljama, moraju biti uklonjeni i s europske političke scene.

Njegovo izlaganje prenosimo u cijelosti:

„Vodstvo EU se posljednjih godina ponaša kao slon u staklarni. Prije dvije godine su bez ikakve potrebe i ikakvih medicinskih i znanstvenih razloga zatvorili vrata Europskog parlamenta, što je bio uvod u takozvani europski lockdown koji je teško naštetio europskoj ekonomiji i siromašne građane Europske Unije pretvorio u još siromašnije.

 Sve to je napravljeno u navodnom strahu od virusa i bolesti koja se ni po čemu ne razlikuje od prehlade, viroze i gripe. Ne postoji razlika ni u simptomima niti u razvoju same bolesti.

Ne postoji liječnik koji može razlikovati Covid-19 od obične gripe. Bolest postoji samo zato jer postoje testovi temeljem kojih je ostvareno ludilo koje nas je okruživalo posljednje dvije godine. Sada taj slon u staklarni uvodi embargo na uvoz ruske nafte, a želi uvesti embargo i na plin.

Kome će taj embargo koristiti? Sjedinjene Američke Države će biti mega dobitnik na europskoj lutriji, a građani Europe mega gubitnici, te se može reći da je embargo upravo usmjeren prema nama građanima Europe jer ćemo mi trpjeti njegove najjače posljedice u vidu enormnog porasta cijena energije, a posljedično i apsolutno svih cijena, te se može očekivati dosad nezabilježena inflacija i velika ekonomska kriza“.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp