17.000 liječnika predvođeni svjetskim stručnjacima svijeta zahtijeva hitno ukidanje Covid mjera i kažnjavanje odgovornih

17.000 liječnika predvođeni svjetskim stručnjacima svijeta zahtijeva hitno ukidanje Covid mjera i kažnjavanje odgovornih

Sada je vrijeme. Kao što je većina čitatelja sada već osviještena, ne radi se samo o COVID-u. Ustav je u pitanju. Molimo vas da nam pomognete da se ove poruke šire nadaleko. 17.000 liječnika i medicinskih znanstvenika, koji nisu u sukobu interesa i ostaju privrženi Hipokratovoj zakletvi, čine svoj doprinos. “Sada vas molimo da nam pomognete kako bi mi mogli pomoći vama. Treba nam vaša pomoć́”.

Globalni sastanak o COVID-u, Deklaracija IV

Zajednička izjava koja predstavlja 17.000 liječnika i znanstvenika iz područja medicine

Za vraćanje znanstvenog integriteta

17.000 liječnika i medicinskih znanstvenika izjavilo je da se mora ukinuti izvanredno stanje, obnoviti znanstveni integritet i pozabaviti se zločinima protiv čovječnosti.

Mi, liječnici i medicinski znanstvenici diljem svijeta, ujedinjeni kroz našu lojalnost Hipokratovoj zakletvi, prepoznajemo da su katastrofalne politike javnog zdravlja u vezi sa COVID-19 koje su nametnute liječnicimai našim pacijentima kulminacija korumpiranog medicinskog saveza farmaceutskih, osiguravajućih i zdravstvenih ustanova, zajedno sa financijskim trustovima koji ih kontroliraju. Oni su se infiltrirali u naš medicinski sustav na svim nivoima, a zaštićeni su i podržani od strane paralelnog saveza Big Tech-a, medija, akademika i vladinih agencija koji su profitirali od ove orkestrirane katastrofe”.

Ovaj korumpirani savez je ugrozio integritet naših najprestižnijih medicinskih društava kojima pripadamo, stvarajući iluziju znanstvenog konsenzusa zamjenjujući istinu propagandom. Ova alijansa nastavlja unapređivati znanstvene tvrdnje cenzurirajući podatke, zastrašujući i otpuštajući liječnike i znanstvenike zbog jednostavnog objavljivanja stvarnih kliničkih rezultata ili liječenja svojih pacijenata dokazanim lijekovima koji spašavaju život. Ove katastrofalne odluke donijete su na račun nevinih ljudi, koji su primorani trpjeti zdravstvenu štetu i smrt uzrokovanu namjernim uskraćivanjem kritičnih i vremenski osjetljivih tretmana, ili kao rezultat prinudnih injekcija genske terapije, koje nisu ni sigurne ni efikasne.

Medicinska zajednica je uskratila pacijentima osnovno ljudsko pravo da daju istinski informirani pristanak za eksperimentalne injekcije COVID-19. Našim pacijentima je također onemogućeno da dobiju informacije neophodne za razumjevanije rizika i koristi cjepiva i njihovih alternativa, zbog široko rasprostranjene cenzure i propagande koju šire vlade, službenici javnog zdravstva i mediji.

Pacijenti su i dalje podvrgnuti prinudnim zatvaranjima koja štete njihovom zdravlju, karijeri i obrazovanju djece i štete društvenim i obiteljskim vezama koje su ključne za civilno društvo. Ovo nije slučajnost. U knjizi pod naslovom „COVID-19: Veliko resetiranje“, rukovodstvo ove alijanse je jasno izjavilo da je njihova namjera da iskoriste COVID-19 kao „priliku“ za resetiranje cijelog našeg globalnog društva, kulture, političkih struktura i ekonomije.

Naših 17.000 liječnika i znanstvenika s Globalnog COVID sastanka predstavljaju mnogo veću, prosvjetljenu globalnu medicinsku zajednicu koja odbija biti kompromitirana, ujedinjena je i spremna da riskira gnjev korumpiranog medicinskog saveza kako bi obranila zdravlje svojih pacijenata.

Misija Globalnog skupa COVID-a jest da okonča ovu orkestriranu krizu, koja je nelegitimno nametnuta svijetu, i da formalno proglasi to da su akcije ovog korumpiranog saveza ništa manje od zločina protiv čovječnosti.

Moramo vratiti povjerenje ljudi u medicinu, koje počinje slobodnim i otvorenim dijalogom između liječnika i medicinskih znanstvenika. Moramo vratiti medicinska prava i autonomiju pacijenata. Ovo uključuje temeljni princip svetog odnosa liječnik-pacijent. Društvena potreba za ovim je desetljećima zakasnila i stoga smo mi, svjetski liječnici, primorani da poduzmemo konkretnu akciju.

 1. Poslije dvije godine znanstvenog istraživanja, milijuna liječenih pacijenata, stotine provedenih kliničkih ispitivanja i razmjene znanstvenih podataka, pokazali smo i dokumentirali naš uspjeh u razumjevaniju u borbi protiv COVID-19. U razmatranju rizika u odnosu na koristi od glavnih političkih odluka, naš Globalni skup o COVID-u od 17.000 liječnika i medicinskih znanstvenika iz cijelog svijeta je postigao konsenzus o slijedećim temeljnim principima:

  Izjavljujemo i podaci potvrđuju da se eksperimentalne injekcije genetske terapije COVID-19 moraju prekinuti.
 2. Izjavljujemo da liječnici ne bi trebali biti blokirani u pružanju medicinskog tretmana koji spašava živote.
 3. Proglašavamo da izvanredno stanje u zemlji, koje olakšava korupciju i produžava pandemiju, treba odmah ukinuti.
 4. Izjavljujemo da medicinska privatnost nikada više ne bi trebala biti narušena, a sva ograničenja putovanja i ostala ograničenja moraju prestati.
 5. Izjavljujemo da maske nisu i nikada nisu bile efikasna zaštita od respiratornog virusa koji se prenosi zrakom u okruženju zajednice.
 6. Izjavljujemo da se moraju uspostaviti financiranje i istraživanje za štetu od cjepiva, nastale smrti i patnju.
 7. Izjavljujemo da se niti jedna prilika ne smije uskratiti, uključujući obrazovanje, karijeru, vojnu službu ili liječenje, zbog nespremnosti da se primi injekcija.
 8. Izjavljujemo da kršenja prvog amandmana i medicinska cenzura od strane vlade, tehnoloških i medijskih kompanija trebaju prestati, a Povelja o pravima treba se potvrditi.
 9. Izjavljujemo da su Pfizer, Moderna, BioNTech, Johnson&Johnson, Astra Zeneca i njihovi pružatelji usluga zatajili i namjerno izostavili informacije o sigurnosti i efikasnosti cjepiva od pacijenata i liječnika i da ih treba odmah optužiti za prevaru.
 10. Izjavljujemo da se vlade i medicinske agencije moraju smatrati odgovornima.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp