Živimo u otuđenom svijetu u kojem muškarci žene svoje seks lutke, kao ovaj poznati glumac i bodybuilder

Živimo u otuđenom svijetu u kojem muškarci žene svoje seks lutke, kao ovaj poznati glumac i bodybuilder

Yuri Tolochko, glumac i bodybuilder, postao je poznat svjetskoj javnosti zbog veze s plastičnom lutkom Margo, a potom ju je na iznenađenje svih i oženio.

On Margo tretira kao pravu ženu, a u vezi su prije stupanja u brak bili osam mjeseci. Odveo ju je i na plastičnu operaciju kako bi stekla više samopouzdanja. Kako sam kaže, kod Margo je primijetio nesigurnost  nakon javnog nastupa.

Počela je razvijati komplekse. Kad sam ju na fotografijama predstavio svijetu, bilo je puno kritika i ona se počela osjećati nesigurno, pa smo se odlučili za plastičnu operaciju. Jako se promijenila. U početku je to bilo teško prihvatiti, ali kasnije sam se navikao“, rekao je Yuri za New York Post.

„Ne može sama hodati, treba joj pomoć. Margo ne zna kuhati, ali voli gruzijsku kuhinju. Njeno najdraže jelo je khinkali.” Tvrdi da je u njoj nježna duša.

Tolochko vodi Instagram stranicu za Margo na kojoj objavljuje njihove zajedničke fotografije. Čak tvrdi da joj je pronašao i posao konobarice u lokalnom baru, što je priličan podvig s obzirom na njena fizička ograničenja. Živimo u doista otuđenom svijetu u kojem se ljudi u nedostatku pravih međuljudskih odnosa zbližavaju s lutkama.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp