Putin, Zelenskij i trenutne premijerke Finske i Švedske, kovali su znanje u edukacijskoj grupi Svjetskog ekonomskog foruma


Slučajno ili ne, trenutne premijerke Finske i Švedske (dvije zemlje koje svim silama žele u NATO), kao i dvojica lidera Rusije i Ukrajine – Putin i Zelenskij, imaju nešto zajedničko. Svo četvero kovali su svoje znanje u edukacijskoj grupi Svjetskog ekonomskog foruma na čijem je čelu Klaus Schwab i svatko je od njih u svoje vrijeme bio proglašen mladim liderom WEF-a.  

WEF (World Economic Forum) osnovan je 1971. godine od strane Klausa Schwaba te pod mentorstvom Henryja Kissingera, a glavni savjetnik mu je Yuval Noah Harari. Trenutni svjetski lideri izašli iz njihove Škole pod nazivom Young Global Leaders su: Macron, Trudeau, Arden, Merkel, Putin, von der Leyen, Zelenskij i trenutne finske i švedske premijerke – Magdalena Andersson i Sanna Marin, koje su upravo zatražile ulazak u NATO čime nas izravno uvlače u 3. svjetski rat.

Da li je sve ovo samo „teorija zavjere” ili “teorija slučajnih međusobno povezanih događaja”?

Dostupna su i imena svih 3.800 osoba koje su pohađale programe Klausa Schwaba “Global Leaders of Tomorrow” (1993.-2003.) i “Young Global Leaders” (od 2004. do danas).

Pregledna tablica s njihovim imenima u excelu s mogućnošću filtriranja po zemljama može se jednostavno preuzeti na stranicama Malone Instituta, kojeg je osnovao mRNA-istraživač Dr. Robert Malone.

Iz Hrvatske su navedena tri imena: bivši ministar Darko Horvat, osnivačica Centra za mirovne studije Vesna Teršelić i bivša članica uprave Hrvatskog telekoma Irena Jolić-Šimović.

BIH: Danis Tanović, Edin Muftić, Zlatko Lagumdžija, Šejla Kamerić, Svjetlana Derajić.

Srbija: Srđa Popović, Saša Vučinić, Miloš Ristić, Vuk Jeremić, Vedran Matić, Božidar Djelić.

Popis mladih lidera možete pogledati ovdje https://maloneinstitute.org/wef?fbclid=IwAR2Y2soRuuFf_e63XLf62iKBJ1WhaZ3GGE7ZZ83nn1104c9KMo001inzzxc

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp