Urnebesno! Kinezi testiraju voće i povrće na Covid

Stižu nam nove vijesti iz Kine koja nas ne prestaje šokirati na ovaj ili onaj način. Kada mislimo da ne može luđe, vidimo da ipak može. U Kini su sada u ime zaštite zdravlja počeli testirati povrće i voće na Covid. Pa, dobro, koliko daleko su oni spremni ići u svojim bizarnostima? Čime se oni sve neće poslužiti kako bi uvjerili ljude u neku opasnost koja vreba? Tko bi znao što smjeraju?

Ako se kojim slučajem pokaže da određeno voće i povrće ima pozitivan test na korona virus, što se u režimima kao što je njihov vrlo lako može dogoditi, jer se može namjestiti, to im može biti izvrstan izgovor za zabranu konzumiranja mnogih zdravih namirnica koje su ljudima esencijalne za preživljavanje.

Dakle, ovakvo što da ćemo vidjeti, pa tko bi to bio pomislio? Kinezi ne prestaju sa svojim djelovanjem u ime zdravlja. Idu dalje. Ufurali su se skroz u priču. Pogledajmo ih samo kako testiraju voće i povrće.

Ne zna čovjek bi li se smijao ili plakao. Ne znaš bi li rekao da je ovo vrh vrhova ili dno dna. Ovisi iz kojeg kuta gledamo. Da ne znam o čemu se ovdje radi, pomislila bih da gledam epizodu Monty Pythona poput one koje će se mnogi sjetiti, naslovljene Self Defense Against Fresh FruitSamoobrana od svježeg voća. Između plača i smijeha, ovaj put biram smijeh. O, moj Bože, svašta…

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp