Marin Miletić – Dan kada je ugušena demokracija u Republici Hrvatskoj

Marin Miletić – Dan kada je ugušena demokracija u Republici Hrvatskoj

Nama nema slobode dok se s vlasti ne sruši HDZ. Skandalozna, diktatorska odluka Ustavnog suda. Čeka nas teška jesen, ali izborit ćemo se.  Kako bi mi Riječani rekli: krepat, ma ne molat. Ustavni sud je s današnjim danom izvršio državni udar, ubio je demokraciju i zato više nema nikakav kredibilitet. Borba nas čeka.

Ustavni sud je skandalozno utvrdio da je 400.000 građana intelektualno podkapacitirano i da 400.000 građana nije znalo što potpisuje. Ovo je pljuvanje u lice stotinama tisuća građana. Ovo je ponašanje ohole vlasti, vlasti daleko od svoga naroda, vlasti koja čuva interesne skupine i pandemijsku mafiju, a ubija demokraciju i slobodu građana Republike Hrvatske.

Ljudi, dođite mi u grupu na Telegramu. Tamo ću vam slati detaljne informacije oko budućih događaja. Mi nećemo odustati niti ćemo se predati. Nema veze što imamo ubačenih i što službe rade, mi ništa ne skrivamo, a borimo se za istinsku demokraciju i vladavinu prava. Dođite pa ćemo vidjeti što i kako dalje, nema predaje:

https://t.me/+suAy4MEUCEg1Yzk0

Danas šaljemo i mailove na 50.000 adresa naših podupiratelja referendumskih inicijativa.

U Ustavni sud se biraju bivši političari iz redova HDZ-a i SDP-a: Miroslav Šeparović i Davorin Mlakar (HDZ), Mato Arlović, Josip Leko i Ingrid Antičević Marinović (SDP). U ustavnom sudu trebaju biti dugogodišnji suci i sveučilišni profesori (kao u Njemačkoj), a ne bivši političari koje su HDZ i SDP parkirali u Ustavni sud.

U Ustavnom sudu imamo i suca upitnih moralnih osobina – Davorin Mlakar se u središnjici Hypo banke lažno predstavio kao Gordan Dolović (a u knjigu se upisao kao Damir Dolović). Imamo ustavnog suca koji se lažno predstavlja u inozemstvu. Kakvi su to lažovi i muljatori, igrači sjena koji nama donose odluke i time nam oduzimaju slobodu? Otimaju nam referendum?

I da, taj famozni Šeparović je kum kuma Vladimira Šeksa i Bačića. Jadni mi s njima. Nema gore po hrvatsku demokraciju od Plenkovićeve vladavine. On je dobroćudni diktator, čovjek koji je uništio demokraciju, oduzeo 400.000 građanima njihov izbor. Grdno su se prevarili ako su mislili da će im ovo proći lako. Neće. Tek sve ustvari – počinje.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp