Kim Jong-UN oformio anti-Covid vojsku, pa potom organizirao paradu

Kim Jong-UN oformio anti-Covid vojsku, pa potom organizirao paradu

U Sjevernoj Koreji od početka korona histerije koja je za divno čudo pogodila ovu zemlju dvije i pol godine nakon što je zahvatila cijeli svijet, zabilježeno je navodno preko dva milijuna slučajeva pozitivnih na Covid.

Sjeverna Koreja u kojoj je i inače zabrana kretanja i socijalno distanciranje urođeno u narodu, vjerojatno neće imati nikakvih problema s provođenjem beznačajnih mjera zaključavanja i ostalih pandemijskih obveza, no to ipak nije spriječilo popularnog diktatora koji je preko noći postao glavna zvijezda svih Zapadnih medija jer je prihvatio korona histeriju – Kim Jong-Un-a, da paradira i pokaže svijetu koliko je spreman boriti se protiv famoznog virusa.

On je u jeku histerije odlučio transformirati dio vojske u Anti-Covid jedinicu za brzu reakciju protiv širenja virusa te je, kako njemu i dolikuje, organizirao paradu i snimio video koji je ugledao svijetlost dana i u zapadnom svijetu.

U videu možemo vidjeti ogroman broj pripadnika vojske pod maskama kako marširaju i trče kroz Pjongjang, a žene u azijskoj nošnji ispraćaju ih mašući cvijećem. Rekli bismo – ludnica na sjevernokorejski način poslužena sa svježim zapadnim začinima.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp