Novak Đoković objavio tajanstvenu poruku s brojevima kojima je bio opsjednut Nikola Tesla

Novak Đoković objavio tajanstvenu poruku s brojevima kojima je bio opsjednut Nikola Tesla

U nedjelju 15. svibnja 2022. godine uoči  nedjeljnog finala ATP turnira serije Masters 1000 u Rimu, svjetski broj 1, Novak Đoković na svom je Instagramu objavio ilustraciju Nikole Tesle s brojevima 3, 6 i 9 kojima je Tesla bio opsjednut. Subotnjom pobjedom protiv Grka Tsitsipasa Đoković je osigurao da i sljedeći tjedan provede na prvom mjestu ATP ljestvice, zanimljivo, upravo po po 369. put, što je bio razlog ove njegove mistične objave kojom je dao naslutiti da i on kao i Tesla kojeg iznimno cijeni, ima svoja uvjerenja kojih se drži. 

Foto: Instagram

”Kada biste samo znali svu moć brojeva 3,6 i 9 onda biste u rukama držali ključ svemira!”, izjavio je veliki Nikola Tesla. Postoje mnoge teorije o značenju tih brojeva, a jedna tvrdi kako se radi o tome da kod duplanja brojeva 1 i 2 i tako dalje, ne možemo doći do brojeva 3, 6 i 9, ali i da su trojstva česta pojava u povijesti čovječanstva.

Jedna od priča vezanih za velikog hrvatskog znanstvenika Nikolu Teslu kaže kako bi on znao hodati tri puta oko zgrade prije no što bi ušao u nju ili da je brisao suđe s osamnaest krpa, ili pak da je odsjedao sam u hotelskim sobama čiji je broj djeljiv s tri. Također je bio strastveni kavopija, a potom je shvatio kako ne uživa toliko u kavi kao napitku, nego u mirisu kave, pa je naručivao kavu kako bi ju mirisao.

Veliki Tesla imao je svoja uvjerenja kojih se čvrsto držao. Primjerice, Tesla nije volio bisere, pa je odbijao pričati sa ženama koje su ih nosile. Jednoga dana poslao je kući svoju tajnicu jer ih je nosila. Zanimljivo, zar ne?

Zapratite nas i na našem Telegram kanalu:  https://t.me/epohaportal

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp