TIME proglasio Zelenskog za najutjecajniju osobu godine; Treće mjesto pripalo organizatoru korona zabavi Borisu Johnsonu

TIME proglasio Zelenskog za najutjecajniju osobu godine; Treće mjesto pripalo organizatoru korona zabavi Borisu Johnsonu

Ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenskij  prvi je na listi najutjecajnijih ljudi godine u anketi njujorškog magazina “Time”.

Masovna propaganda identična propagandi korona histerije s jednakim zastupnicima i jednakim širenjem putem društvenih mreža doslovno je putem, žargonski rečeno, “silovanja” tastature doprinijela ovom rezultatu koji je realan poput pobjede ukrajinskih predstavnika na Eurosongu, koji već odavno nema nikakve veze s glazbom nego s perverzijama.

Zelenskij je navodno dobio 3,3 milijuna glasova, što čini oko5% svih glasova.

Kada je ruska vojska u veljači započela invaziju na Ukrajinu, Zelenskij, komičar bez ikakvog političkog iskustva prije nego što je izabran za predsjednika 2019. godine, gurnut je na svjetsku pozornicu i uspio je okupiti svjetske lidere da podrže Ukrajinu”, navodi se u tekstu koji donosi Time.

Na drugom mjestu nalazi se izvršni direktor Tesle i Space X-a Elon Musk, s 3,5 posto glasova.

Prošlog prosinca, Elon Musk je bio osoba godine u izboru “Timea” zbog njegova utjecaja na “život na Zemlji, a potencijalno i na život van Zemlje”, napisao je u komentaru urednik “Timea” Edward Felsenthal.

Dodaje se u tekstu da je najbogatiji čovjek svijeta osvanuo na naslovnicama medija kada je Twitter prihvatio njegovu ponudu vrijednu 44 milijarde dolara, da postane većinski vlasnik ove platforme.

Možda je još veće ludilo od prve pozicije koja je pripala Zelenskom treće mjesto koje je, vjerovali ili ne, osvojio korona party manijak iliti premijer Velike Britanije, Boris Johnson za koga je navodno glasalo 3,4% ispitanika.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp